Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    48
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    48
    Points
    101
    Gamer IDs

    Gamertag: MrDean Steam ID: MrDean

    Default Replay Mod Menu Script Compile Error Bad Syntax *HELP NEEDED ;(*

    Please help,all I want to do is add when you toggle prestige you get level 50.And I keep getting this stupid error.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    NEMA ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,634
    Points
    8,686
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,634
    Points
    8,686

    Default

    Don't double post.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    48
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    48
    Points
    101
    Gamer IDs

    Gamertag: MrDean Steam ID: MrDean

    Default


    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by MrDean; 01-06-2012 at 08:48 PM.

  4. #4
    fear_bot
    Guest

    Default

    I can foresee this kid not getting that much help.

    Code wrap the script, then spoiler the code.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Dr. Zion
    Divine Creationist
    Zion's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,071
    Points
    1,759
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,071
    Points
    1,759
    Gamer IDs

    PSN ID: zionh4x Steam ID: zionh4x

    Default

    ^that

    0 Not allowed! Not allowed!
    Divine Creationist [#81]


    I aint ded

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    48
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    48
    Points
    101
    Gamer IDs

    Gamertag: MrDean Steam ID: MrDean

    Default

    Can someone please help me? Idk if I did something wrong in "doPrestige"

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Nooblet xHackzAndModdz's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    15
    Points
    33
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    15
    Points
    33
    Gamer IDs

    Gamertag: RebelionModdz Steam ID: SuperSwiitch21

    Default

    Maybe you arnt loading it right??? idk

    0 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:42 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.