Results 1 to 5 of 5

Thread: SMF help

  1. #1
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default SMF help

    Anyone know how I can get my SMF forum to either have... like an additional website added to it? Such as:

    www.example.com/thesite

    or

    www.thesite.example.com

    Where example is my sites name, and the site is like an additional site.. thing? Like a webpage seperated from the original forum?

    Also, package manager on SMF. Is there a way to get this free? Its pissing me off, the owner either needs to pay enough for the full functions or switch to like mybb or whatever :glare:

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Designer
    Programmer
    Smiley's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463

    Default

    To have it .com/thesite all you would have to do is create a .html page in your file manager, make your site with html or a program, and then have a link to it somewhere on your forum.

    For the thesite.example.com, you would have to have another domain name or account on your host.

    As always, if someone has better suggestions, please, post up.

    Good luck Crimson. If you need help, PM with what messenger program you use and I'll be on to help in about 30-45 minutes.

    PS.. What is the full name of the package installer? I'll see what I can dig up.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Smiley; 01-12-2012 at 06:03 PM.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.

  3. #3
    Las Vegas 702
    Lakers 4 Life.

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153

    Default

    Its called a sub domain and the owner would have to add it in his cpanel on his webhost. The problem is crimson isn't the acttual owner

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    fear_bot
    Guest

    Default

    To create a sub-domain (http://sub.domain.com/), you have to do that through your site's CPanel (if it has one!).

    To create a new directory (http://domain.com/folder/), just FTP into your site with either a FTP program or an online FTP and you should have the option to create a new folder/directory.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Designer
    Programmer
    Smiley's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463

    Default

    Post edited.. above post explained it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Smiley; 01-12-2012 at 06:19 PM.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:44 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.