Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/pr4nkcall

    Default Seths aimbot help

    Can you make it so theres no button activator it activates byitself? ty
    SM8E52

    282028F0 7FFF8000
    051455D0 4CBEBC20
    051455D4 4CBEBC20
    051455D8 4CBEBC20
    0514558C 4CBEBC20
    051455DC 4CBEBC20
    051455D0 4CBEBC20
    05145660 4CBEBC20
    05145664 4CBEBC20
    05145668 4CBEBC20
    0514566C 4CBEBC20
    0514568C 4CBEBC20
    E0000000 80008000
    *Press HOME on WiiMote to activate
    *UPDATE 1/22/12 stronger ACOG functions added, Better focus with iron sights, Advanced aiming added.
    *1/22/12- CCP Still incompatible :-(


    Sent by my penis using tapatalk.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Former Mod
    xChromeT
    Chrome's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    IN
    Posts
    767
    Points
    830
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    IN
    Posts
    767
    Points
    830
    Gamer IDs

    PSN ID: xChromeT

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/xChromeT

    Default

    Replace first line with 201D2644 FFFFFFFA and you're done.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/pr4nkcall

    Default

    I S2 you no homo

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    muffin stud's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,724
    Points
    1,867
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,724
    Points
    1,867
    Gamer IDs

    Gamertag: IAmTawsif

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/blackjt222

    Default

    What does S2 mean?

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Former Mod
    xChromeT
    Chrome's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    IN
    Posts
    767
    Points
    830
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    IN
    Posts
    767
    Points
    830
    Gamer IDs

    PSN ID: xChromeT

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/xChromeT

    Default

    The Stud, stop spamming, that's completely off topic.
    HaTeD, nice I could help. :thumbs:

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    #HitlerDidNothingWrong
    ⌘Flying Dutchman⌘

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
    Gamer IDs

    Steam ID: baktiar77 Wii Code: baktiar77

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/77baktiar

    Default

    I would recommend using an actual activator as too many "auto-activated" odes may cause the game to freeze

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Diehard
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    471
    Points
    1,201
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    471
    Points
    1,201

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/TheNubbieNub

    Default

    Quote Originally Posted by The Stud View Post
    What does S2 mean?
    S2 is a heart. Do you see the heart in the middle of the S and the 2?(;

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Nooblet FaLLeN 10's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    44
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    44
    Points
    92
    Gamer IDs

    Gamertag: NF FaLLeN 10 Steam ID: none

    Contact info:

    Youtube Channel: DoZe Wii Clan

    Default

    leave the activator on because non activator codes sometimes don't always work or they freeze so leave it on and i suggest a deactivator to

    0 Not allowed! Not allowed!

    Got My Sig BITCH!!!!!!!
    Made It All By Myself

  9. #9
    PS3 Modder
    PS3 Sniper

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    717
    Points
    317
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    717
    Points
    317
    Gamer IDs

    PSN ID: xMATRIX_22x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/ItzMatriix

    Default

    the home didnt work cause the first line is the activator for CCP and the second line at the top is the wiimote home button. so either change it to completely CCP or WIIMOTE

    0 Not allowed! Not allowed!
    http://www.youtube.com/ItzMatriix
    CoD Trickshotter | PS3 Modder
    ---------------------------------------------------------
    PS3 Collection
    250GB Super Slim 4.60 OFW
    320GB Slim 4.50ITA DEX CFW

  10. #10
    Nooblet
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    9
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    9
    Points
    14
    Gamer IDs

    Gamertag: None Steam ID: 533ezalB

    Default

    It would have to be completely WiiMote otherwise you would have to activate it with your CCP then switch to your nunchuck, that would be a pain.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:04 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.