Results 1 to 5 of 5

Thread: Hosting help.

  1. #1
    Diehard
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    471
    Points
    1,201
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    471
    Points
    1,201

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/TheNubbieNub

    Default Hosting help.

    I have a few questions that hopefully will get answered.

    Can there be multiple hosts in a game if there are multiple green bar signals?
    Does the green bar signal mean that a host code will work? & How much mbps is required host, no matter how laggy, just the minimal amount of mbps to host.

    Thanks.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Nooblet FaLLeN 10's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    44
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    44
    Points
    92
    Gamer IDs

    Gamertag: NF FaLLeN 10 Steam ID: none

    Contact info:

    Youtube Channel: DoZe Wii Clan

    Default

    No because if the host rages and quit there is no ingame migration so there is only one host if another person with 4 bars they are likely to be the next host because they have a very high bite connection like 70 and a bove i may b wrong but i don't belive so. The host is the one with the continuous 4 bar signal and it shouldn't change much.

    0 Not allowed! Not allowed!

    Got My Sig BITCH!!!!!!!
    Made It All By Myself

  3. #3
    Diehard
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    471
    Points
    1,201
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    471
    Points
    1,201

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/TheNubbieNub

    Default

    Quote Originally Posted by BrEaK View Post
    No it cant, and for example in Black Ops if you see many people with 4 green bars dosent mean they Host.

    The guy that has 4 bars all the time is the Host, and its impossible be more than 1 Host.

    I thinjk 10mbps its pretty good. Many people has 2mbps. I got a friend has 50mbps but he pays too much and he almost always host
    I see, so 2mbps is good enough to host? & Thanks for the quick reply!(;

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    #HitlerDidNothingWrong
    ⌘Flying Dutchman⌘

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
    Gamer IDs

    Steam ID: baktiar77 Wii Code: baktiar77

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/77baktiar

    Default

    No fuck way is 2mps good enough

    To get host it Internet needs to be flagged at 10~20 mps( minimum)

    0 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:42 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.