Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: ISO Problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Question ISO Problem

    Ok, so i edited part of my menu today, and i put it onto my usb. I go to load it in cfg loader and it freezes and the booting game screen still in cfg. I dont know the problem. I put on a working menu too and same thing. Heres my process
    1. Edit ff file
    2. Open trucha and iso
    3. Replace common_level_temp_mp.ff
    4. Trucha sign( sometimes multiple times)
    5. Close iso
    6. Put iso on usb
    7. Load and freezes.

    I dont know what could be the problem.
    I even pulled out my old usb with working iso on it. I then transfered iso between drives. No edit files or anything. The exact iso works on old drive but not new one?

    Could the problem possibly be my usb drive?
    Or am i doing something else wrong?

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/pr4nkcall

    Default

    give me the dllink to the edit ill see what you did

    0 Not allowed! Not allowed!
    Skype: yomommahatesme
    site: www.redxclan.org
    Feel free to skype me or pm me for modding help.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Default

    I sont think ots thw edit. I put on menus that have always worked and its the same problem

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/pr4nkcall

    Default

    its the edit, you messed up somewhere i know it for a fact

    0 Not allowed! Not allowed!
    Skype: yomommahatesme
    site: www.redxclan.org
    Feel free to skype me or pm me for modding help.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Default

    Dude. Cfg freezes before the game evn loads. I put on a direct iso without editing anything. A working stopped working when i put it on my bigger usb drive. IT CANT BE THE EDIT!

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


  6. #6
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/pr4nkcall

    Default

    Whatever then,cant help you with that, i still think its your edit, try using a different cios

    0 Not allowed! Not allowed!
    Skype: yomommahatesme
    site: www.redxclan.org
    Feel free to skype me or pm me for modding help.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Default

    Already did. And how could it be my edit. I pit on a working iso. It worked on one drive. Then i put it on other drive and stopped working

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    151
    Points
    480

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/pr4nkcall

    Default

    Switch to the usb it worked on?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Skype: yomommahatesme
    site: www.redxclan.org
    Feel free to skype me or pm me for modding help.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Default

    Buti want an updated menu. Im trying to update menus

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


  10. #10
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    This normally happens when your coding is all wierd and it's not an error kind of mistake, but the game get's confused.

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:00 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.