Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Kurama MerkShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
    Gamer IDs

    PSN ID: PeerPressure_

    Default gecko troubles.. [help]

    alright so i know how to set up my gecko, i have it set up on OSSlee[thread, i have sd cheats on, and i can use codes on mw3 that work. but when i go to black ops, i load it from gecko and when it says starting up game i look at the text that appears quickly, and it says no sd cheats found. i have the right game id i believe, because i have used code downloader to get seperate files on my sd card, so any ideas/ input on why it says no sd cheats found?

    edit: OSSleepthread is the config i have on* not OSSlee[thread*

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member xNinjaforwii's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    355
    Points
    663
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    355
    Points
    663

    Default

    make sure you have the right one..you might have codes for SC7P52 instead of SC7E52 or the other way around...im not sure ..ive never had that happen to me..

    +1 rep if this helps

    0 Not allowed! Not allowed!

    MW3 ALLY CODE: 0479-4981-0460

  3. #3
    Kurama MerkShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
    Gamer IDs

    PSN ID: PeerPressure_

    Default

    yeah im not sure either.. ive tried several codes, the gecko just doesnt pick them up, not sure why. cause it works fine on mw3

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    two things couldv happened, 1) you out on too many codes at one time. or 2) u didnt put on any codes at all

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  5. #5
    Kurama MerkShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
    Gamer IDs

    PSN ID: PeerPressure_

    Default

    well definatley not to much. and i load the codes up like i normally do. ill go try again right now, and let you know.. but i doubt itll change haha

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member xNinjaforwii's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    355
    Points
    663
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    355
    Points
    663

    Default

    maybe they are really old codes that dont work anymore or are patched

    0 Not allowed! Not allowed!

    MW3 ALLY CODE: 0479-4981-0460

  7. #7
    Kurama MerkShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
    Gamer IDs

    PSN ID: PeerPressure_

    Default

    yeah i was thinking that too. ive just taken a new code and im going to try and see if it loads up, it might be a problem with a file, but i highly doubt it.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    Quote Originally Posted by NINJA View Post
    maybe they are really old codes that dont work anymore or are patched
    no that would force the game to freeze or giv u a black and white error screen right after u launch gecko os v1.9.3.1

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  9. #9
    Kurama MerkShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
    Gamer IDs

    PSN ID: PeerPressure_

    Default

    yeah it just doesnt read the codes, im gonna try to keep loading them, but is there any change of settings? or would it just stay the same as usual, with the working gecko config

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Administrator ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661

    Default

    When you use code downloader on the Wii it only gives you a text file of the codes. You must make an actual gct. file for your codes for them to work. You can do this by downloading a homebrew app called code manager from the homebrew browser or from wiibrew.org. Once you download the codes from code downloader you open up the code manager app on your wii and click the game you want and go through the list and check mark the ones you want then if you press home it creates a gct. file on your sd card which will make your codes work when you load gecko os. This is the way to do it on your Wii but I recommend finding codes online and adding them from your computer with ocarina code manager.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ellijah; 02-21-2012 at 02:42 PM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:34 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.