Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103

    Default [HELP] my wii is still freezing

    so i put on some of the new codes that are suppose 2 work after the patch but every time i go threw homebrew and load the game i freeze at the mw3 online screen it does when i have codes checked and when i have no codes

    if someone could plz help me i would apreciate it alot
    Thanks

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Designer
    Programmer
    Smiley's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463

    Default

    What cios are you running on? 249 or 250? What loader are you using?

    0 Not allowed! Not allowed!
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103

    Default

    see the problem is i used 2 me a modder but my wii got updated in the disc channel twice but my wii didnt break and i load them from gecko

    do u think u can help me

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    I BLEW MY LAST CHANCE
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Above You.
    Posts
    325
    Points
    441
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Above You.
    Posts
    325
    Points
    441

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/watch?v=4QZoIc6qq60

    Default

    I had the same problem,then i took an arrow to the knee. JK
    i changed the cios to 224 and it worked fine for me

    i use blackuloader 5.1 anyways

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103

    Default

    how do i do that

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    ♫ Visual Basic Programmer ♫ WhiteJawz1's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    276
    Points
    980
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    276
    Points
    980

    Default

    Take Off Code By Code And Try To Get It To Work

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    43
    Points
    103

    Default

    even if i dont have a single code on it freezes

    soo how do i get it 2 work

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:33 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.