Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Points
    12
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Points
    12
    Gamer IDs

    Gamertag: xH3ckTiCx Steam ID: aleks12319

    Question [Help] MWR Mod Menu

    Ok, so i finally found a MWR mod menu thanks to cheesetoast who game me it heres the link www(dot)mediafire(dot)com/?k872o2w5fkgcgfa
    i test it out and i wanted to prestige, i picked my prestige i wanted and i look for (restart) and a couple seconds later i saw that there is no restart game
    and since i dont know how to edit a MWR mod menu i dont know how to put in a restart script in so i tought one of you can put in a restart option in the
    admin menu. If you can just add me on skype aleks9921 or just reupload the mod menu on mediafire or something.

    Thanks for the help

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Default

    Here: http://www.mediafire.com/?e5gsal9legf74us
    I have no idea how to edit that menu, so i gave you my working one.
    you don't have to edit anything but if you want to, it is scripted like fxlegacy v2

    [for stat changes to work, restart the match before doing anything, then select stats, the restart again]

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


  3. #3
    Tyler The Creator
    Gamertag: FearfulNinja11
    xXHFLXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
    Gamer IDs

    Gamertag: FearFulNinja11

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/xXHFLXx

    Default

    Quote Originally Posted by Ulyzβl View Post
    Here: http://www.mediafire.com/?e5gsal9legf74us
    I have no idea how to edit that menu, so i gave you my working one.
    you don't have to edit anything but if you want to, it is scripted like fxlegacy v2

    [for stat changes to work, restart the match before doing anything, then select stats, the restart again]
    nice but thiz 1 iz way eayser 2 edit try it out itz sik http://www.mediafire.com/download.php?aq0qwqz59hpljw8

    0 Not allowed! Not allowed!
    want action replay for gamecube without buying it well look here http://www.codeleakers.com/showthrea...-THT-WORKS!!-D

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    147
    Points
    353

    Default

    Quote Originally Posted by xXHFLXx View Post
    nice but thiz 1 iz way eayser 2 edit try it out itz sik http://www.mediafire.com/download.php?aq0qwqz59hpljw8
    thts the exact menu i gave him with my edits to it

    0 Not allowed! Not allowed!
    MATRIX Rules!

    Add Me:


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:16 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.