Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Implosive's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Fuckin' Bitches
    Posts
    139
    Points
    567
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Fuckin' Bitches
    Posts
    139
    Points
    567

    Default Can someone help me?

    Ok so I have my mod menu finished, but when I try to load it on USB loader gx It freezes and says Stack dump and code dump. So i downloaded Neo gamma ... then when i tried to load it on there it froze up at 24... Do u think this could be a problem with my WAD>???

    0 Not allowed! Not allowed!
    My Black Ops Ally Code is... 4541-0964-2559

  2. #2
    Designer
    Programmer
    Smiley's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463

    Default

    What game is the menu for? If mw3, you need a code to bypass a patch they implemented.

    Mitch was working on one. Don't know if he got it finished.

    0 Not allowed! Not allowed!
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.

  3. #3
    Member Implosive's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Fuckin' Bitches
    Posts
    139
    Points
    567
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Fuckin' Bitches
    Posts
    139
    Points
    567

    Default

    Whoops sorry bout tht........ its a black ops menu

    0 Not allowed! Not allowed!
    My Black Ops Ally Code is... 4541-0964-2559

  4. #4
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    Quote Originally Posted by nCODE View Post
    What game is the menu for? If mw3, you need a code to bypass a patch they implemented.

    Mitch was working on one. Don't know if he got it finished.
    from what i heard, no body could figure it out

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  5. #5
    #HitlerDidNothingWrong
    ⌘Flying Dutchman⌘

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
    Gamer IDs

    Steam ID: baktiar77 Wii Code: baktiar77

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/77baktiar

    Default

    Black Ops hey?
    Using the right iso? using the right CIOS? Did you replace the right file?

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:53 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.