Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206

    Default [REQUEST] cod mw3 wii suport streak modifier

    Ok i found a support streak pwnage code by bull at wiiplaza and i treid putting in ah6 pavelow and assult drone but it didnt work plz help and so
    E 1 told me i have to be a 1337 hacker but i had one of theese codes i just wanna make it how i want it plz reply soon

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    whats your hooktype?

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206

    Default

    Osssleepthread

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Points
    42
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Points
    42

    Default

    it wount work ingame or it would even show?

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206

    Default

    When i hit launch gamme it wouls say esk error or something that black screen with white words

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    Quote Originally Posted by noname View Post
    When i hit launch gamme it wouls say esk error or something that black screen with white words
    it must be a patched version...i guess
    or its a different code doing that

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    88
    Points
    206

    Default

    Quote Originally Posted by RED 58 View Post
    it must be a patched version...i guess
    or its a different code doing that
    Thx alot

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:00 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.