Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Points
    10
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Points
    10

    Default Action Replay DSi Help

    Hey guys, I have an Action Replay DSi. I have the one with the microSD card slot. It was lying around my house and now when I try to use it, it doesn't show up in my games. I haven't updated my DSi ever. And I tried it in a DSlite and that didn't work either. Can someone help?

    Thanks,
    tacticalnuke25

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    from my old experience with the regular ds, try re downloading all the game IDs
    it came with a disk correct?

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Points
    10
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Points
    10

    Default

    Yes. I tried resetting it to factory settings but that didn't work at all. None of the codes are there and it wont work at all.

    0 Not allowed! Not allowed!
    :pedobear: Hey, bud.

  4. #4
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    Quote Originally Posted by tacticalnuke25 View Post
    Yes. I tried resetting it to factory settings but that didn't work at all. None of the codes are there and it wont work at all.
    well iv gone thru a total of 4 Action Replays before i figured out that if you have too many codes on it that it will wipe its own memory

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  5. #5

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    Have you tried adding codes back?

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  6. #6
    #HitlerDidNothingWrong
    ⌘Flying Dutchman⌘

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4,018
    Points
    8,445
    Gamer IDs

    Steam ID: baktiar77 Wii Code: baktiar77

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/77baktiar

    Default

    Do you have the latest drivers for Action Replay dsi with MicroSD?

    Further reading:
    http://uk.codejunkies.com/support/ar...article_id=433

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:15 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.