Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    27
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    27

    Default SM8E52 - Moonjump Help

    I can't get moonjump to work in multiplayer mode. I'm using:

    Moon Jump Multiplayer (wiimote) [PoptartHunter]
    2820236A 00000008
    F6000001 808A808B
    815FD7C0 814BD7C0
    14000060 4479C000
    E0000000 80008000

    I'm unsure whether this is a host only code or not but I can get this code to work when I start a private match.

    Any ideas or info on this code? If it is host only, does anyone have a non-host code?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member Shadow-SOSA's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    116
    Points
    261
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    116
    Points
    261
    Gamer IDs

    Gamertag: none PSN ID: none Steam ID: none

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com

    Default

    A nonhost moonjump? No. And that code only works in a prjvate match? No duh its host only. Why would a something that powerful be nonhost


    Sent from my rectangle using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!
    Black ops: 2479-0890-9404-->[DD]Shadow
    MW3: 0312-4295-0910-->HavocShadow*

  3. #3
    disorder
    Master
    Minato.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
    Gamer IDs

    PSN ID: None

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xXBOXx360ify

    Default

    Change activator to home button

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Jungler Strike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,318
    Points
    9,417
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,318
    Points
    9,417
    Gamer IDs

    PSN ID: xSTR11K3Rx Steam ID: xSTRiiK3Rx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xSTRiiK3Rx/

    Default

    Quote Originally Posted by teh4$0MN3$ View Post
    Change activator to home button
    that will not make the code work, the activator is the jump button. if it was home it would make you jump up high when you press home.

    Saying that, is your jump button up?

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^Ty goober^
    Quote Originally Posted by xX_BiGFooTT_Xx View Post
    compensate my cock faggot

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    27
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    27

    Default

    Quote Originally Posted by STRiiK3R View Post
    that will not make the code work, the activator is the jump button. if it was home it would make you jump up high when you press home.

    Saying that, is your jump button up?
    Yes, the up button is my jump and that's the activator I want to use.

    If it can't be done for Non-Host, then I guess I'm SoL.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    It's because you must be host.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    27
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    27

    Default

    Quote Originally Posted by PoptartHunter View Post
    It's because you must be host.
    I finally get Host and am able to test the moonjump. It works on Bootleg but on Arkaden and Carbon, it didn't. Instead, everytime I threw a grenade or used my grenade launcher everyone in the game would teleport to my position. Awkward. I lost host after that and didn't get to try anything else.

    So does this code only work on some maps? What's with the teleport?

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 10:57 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.