Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Post Codes Possible By Ram Dump.

    Hello, first off. I have been looking into creating Black Ops codes with ram dumps. So I look for addresses and blah blah blah. I just figured out and found all the addresses to make HAXZing TERR0R's Black Op CCP Knife Lunge. For me this is amazing. Now I want you guys to tell me a code, not made, that is possible to make with a ram dump. No aimbot, it's already made.

    Thanks, Dead Man

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Notorious B.I.G
    http://xat.com/cleaker
    Goober.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Goober1337FX?feature=mhee

    Default

    Possibilities are endless use your imagination for ideas

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    What Goober said^. A ram dump is all the memory in a frame for a certain memory region. Basically it has everything there, everything that people find with gecko's.

    Search for text, undiscovered dvars, anything.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Possibilities are endless use your imagination for ideas
    I feel if I make a choice,it wont work because its only possible with a gecko. Thats why I would really appreciate possible codes for it. Goober, if you give me few, ill chose one. The problem is I can test it. I got my disks taken away forever, so I can only play off iso.

    EDIT: Plus my imagination is horrible.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Rudyypoo; 05-01-2012 at 09:26 PM.

  5. #5
    Hacking for popularity is wrong
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Coding with C++ and PC gaming
    Posts
    612
    Points
    617
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Coding with C++ and PC gaming
    Posts
    612
    Points
    617
    Gamer IDs

    Gamertag: Whatsthat PSN ID: Dr0N3

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/codfreak4349?feature=mhee

    Default

    I don't reccomend them bit. Just make anything that comes to mind. Get a USB gecko lol.

    0 Not allowed! Not allowed!
    I am mainly a programmer and a PC gamer. My favorite PC game is TF2

  6. #6
    Notorious B.I.G
    http://xat.com/cleaker
    Goober.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Goober1337FX?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by Dead Man View Post
    I fell if I make a choice,it wont work because its only possible with a gecko. Y\Thats why I would relly appreciate possible codes for it. Goober, if you give me few, ill chose one.
    roblem is I can test it. I got my disks taken away forever, so I can only play off iso.
    Why can't you test it on a ISO usbloaders let you run codes, and like i said anything is possible i can't make something up and know it will work, you have to work problems out through trial and error

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Why can't you test it on a ISO usbloaders let you run codes, and like i said anything is possible i can't make something up and know it will work, you have to work problems out through trial and error
    I dont know how to load codes through any usb loader, since I barely play the wii.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Notorious B.I.G
    http://xat.com/cleaker
    Goober.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Goober1337FX?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by Dead Man View Post
    I dont know how to load codes through any usb loader, since I barely play the wii.
    Well its easy to do just click the game name when the disc comes up. Click Settings. Game load. Hooktype OSSLeepthread, SD cheats on save settings and load the game

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    Wont let me change hooktype... Thisis why I dont know how, this is config.loader

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Hacking for popularity is wrong
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Coding with C++ and PC gaming
    Posts
    612
    Points
    617
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Coding with C++ and PC gaming
    Posts
    612
    Points
    617
    Gamer IDs

    Gamertag: Whatsthat PSN ID: Dr0N3

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/codfreak4349?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by Dead Man View Post
    Wont let me change hooktype... Thisis why I dont know how, this is config.loader
    Won't let you change hooktype that's weird.:confused:

    0 Not allowed! Not allowed!
    I am mainly a programmer and a PC gamer. My favorite PC game is TF2

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:55 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.