Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Shrek is love, Shrek is life Squish.'s Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    *CANDYLAND*
    Posts
    3,317
    Points
    5,009
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    *CANDYLAND*
    Posts
    3,317
    Points
    5,009
    Gamer IDs

    Gamertag: SquishyYum

    Default ???IS THIS NORMAL???

    Ok. So lately i have been trying to use a mod menu and it didnt work, So i then decided to get a new black ops ISO, as i have now done. I then thought that one of the reasons that it might not have worked was because the script might be stuffed up. I just wanted to know if things come up when you check scripts for errors if it is normal for them to say things like;
    *Script compile error: Unkown function "ArrayWaitLogic1" on line 1
    If it isnt normal just tell me what i can do to fix it cause dont understand any of this sort of stuff. If you want to have a look at the menu to see if it is still alright with the few errors that it has. Here is the link

    http://www.mediafire.com/?jxq9572sukfjz78

    0 Not allowed! Not allowed!
    THANKS GOOBS FOR THE GREAT GIFT!


    ~ GIFTS FROM FRIENDS ~
    JROD ~ VINYL 1 ~ VINYL 2 ~ VIN ~ STRIKE

  2. #2
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,653
    Points
    2,312
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,653
    Points
    2,312
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default

    Why did you download the ISO again? You should have Extracted the Not-Modded common_level_temp_mp.ff file first before Replacing it with a Mod Menu. & if that shows up then You Added Something Wrong. Don't Add things into a Mod Menu yet if it's your First Try.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Synix; 05-13-2012 at 09:50 PM.
    DM<3
    Instagram: @Synix_
    PSN: SKDM-
    Kik: SynixMods

  3. #3
    Shrek is love, Shrek is life Squish.'s Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    *CANDYLAND*
    Posts
    3,317
    Points
    5,009
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    *CANDYLAND*
    Posts
    3,317
    Points
    5,009
    Gamer IDs

    Gamertag: SquishyYum

    Default

    No I didn't edit anything on the mod menu (Tlpwnzers RewindMods v 2.3) I just downloaded it and then was going through it to check the scripts to make sure before i put the mod menu onto the ISO. Also just to be clear i dont actually have to do anything to the menu before i put onto ISO.

    0 Not allowed! Not allowed!
    THANKS GOOBS FOR THE GREAT GIFT!


    ~ GIFTS FROM FRIENDS ~
    JROD ~ VINYL 1 ~ VINYL 2 ~ VIN ~ STRIKE

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:30 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.