Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33
    Points
    74

    Default mw3 ...6 players in 1 tean?

    how can 6 players be in 1 team? i was playing online and my team had 6 players.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member jeremybroo's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    393
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    393
    Gamer IDs

    Gamertag: Ctrx

    Default

    Game glitch.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    33
    Points
    74

    Default

    ok, is that code already released?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Notorious B.I.G
    http://xat.com/cleaker
    Goober.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Goober1337FX?feature=mhee

    Default

    yeah but it is a glitch

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Everything is just so mendokuse. stud's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,723
    Points
    1,866
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,723
    Points
    1,866
    Gamer IDs

    Gamertag: IAmTawsif

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/blackjt222

    Default

    Either the host had a 12 player lobby code or the game glitched and it put 6 player on one team and 4 players on the other.

    Btw here's the host only max player modifier set to 12 players:

    Party Max Players Modifier [[email protected]]
    201D2644 FFFFFFFA
    0513938C 0000000C
    E0000000 80008000

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member unclesam's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    卐White House卐
    Posts
    290
    Points
    614
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    卐White House卐
    Posts
    290
    Points
    614
    Gamer IDs

    Gamertag: none Steam ID: none

    Default

    Quote Originally Posted by Stride View Post
    Or probably the host was using Max Players code witch allows the lobby have max of 16 players or more than 10.
    that freezes MW3 I ran that code before and it freezes just before the game starts. The only way to have 6 players is a rare game glitch that hardly happens.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:00 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.