Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Nooblet -+H3R0+-'s Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92

    Question Please, Help me...

    Hey guys, I have a problem With trucha signer, it doesn't Work, because i don't put the Common Key set on the Register, but How to put the Common key set on the register, how to have the common key set ?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member momskirbyok's Avatar

    Badge

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    199
    Points
    439
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    199
    Points
    439
    Gamer IDs

    PSN ID: iiGhillieSniper

    Default

    Make sure the thing is set to "custom keyset 1". Then, try to put the key into the register and try again.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet -+H3R0+-'s Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92

    Default

    Yes, but How to put the Custom keyset ?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member momskirbyok's Avatar

    Badge

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    199
    Points
    439
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    199
    Points
    439
    Gamer IDs

    PSN ID: iiGhillieSniper

    Default

    http://prntscr.com/9waz2

    Select this. ^ If you don't have the Wiikeyset, I could send it to you.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet -+H3R0+-'s Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92

    Default

    I can't post any photo, but i don't see that, i see:
    In french: "L'application n'as pas russi a s'initialiser correctement (0xc0000005). Cliquez sur OK pour arrter l'application."
    In english:"The application didn't succeed to initialize properly (0xc0000005). Click OK to terminate the application."
    =S Help me please

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member com4 at me bro's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    244
    Points
    617
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    244
    Points
    617
    Gamer IDs

    Gamertag: NOonespe5ial

    Default

    delete the trucha signer you have...its done ...go to this trucha singer and when you get it click on the wiikeyset momskibyok is talking about then select custom keyset 1 sorry to be repetitive but plz do this for your own good heres the link http://www.mediafire.com/?m2ho2mxxzk2

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Nooblet -+H3R0+-'s Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92

    Default

    Thanks for the new link but it doesn't change, Look That's:
    Image trucha.jpg

    Then I click on Trucha signer:
    Img. Trucha 3.jpg

    And I see that [Translate:"The application didn't succeed to initialize properly (0xc0000005). Click OK to terminate the application."]:
    Img. Trucha 4.jpg
    Attached Images Attached Images

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by -+H3R0+-; 05-31-2012 at 07:11 AM. Reason: Translate

  8. #8
    Member com4 at me bro's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    244
    Points
    617
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    244
    Points
    617
    Gamer IDs

    Gamertag: NOonespe5ial

    Default

    click the wiikeyset before you open trucha

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Mid Laner
    #SKATE EVERY DAMN DAY
    FrozenFire's Avatar

    Badge

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    NYC
    Posts
    2,545
    Points
    3,442
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    NYC
    Posts
    2,545
    Points
    3,442
    Gamer IDs

    Steam ID: froz3nfir398

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/FROZ3NFIR3ZCHANNEL?feature=mhee

    Default

    Open one of the .dll files WITH Trucha.
    That's what i did to make it work.

    0 Not allowed! Not allowed!
    The Visionary





  10. #10
    Nooblet -+H3R0+-'s Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    47
    Points
    92

    Default

    Quote Originally Posted by Aaron! View Post
    click the wiikeyset before you open trucha
    Thanks but that doesn't Work ;(

    Quote Originally Posted by conduitplaya View Post
    Open one of the .dll files WITH Trucha.
    That's what i did to make it work.
    I can't open truchacipher.dll or truchaio.dll With Trucha or How to open a .dll files with Trucha ?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by -+H3R0+-; 06-01-2012 at 07:07 AM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 07:13 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.