Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    On Top
    Posts
    216
    Points
    609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    On Top
    Posts
    216
    Points
    609

    Default (REQUEST)WHEN I USE THIS PRED MISSLE CODE CAN I USE RED BOX

    Predator Missile [[email protected]/+ JESTER +]
    2820236A 00008000
    80000000 06F6BEAA
    86100000 00000015
    86000000 00000002
    4A001000 00000000
    1100003D 00000076
    1100003F 00000010
    11000041 0000000C
    11000043 0000000A
    11000045 00000007
    11000047 0000000A
    11000049 0000000E
    1100004B 00000022
    1100004D 00000003
    1100004F 00000008
    E0000000 80008000
    *Turn on specialist package(Hardline Pro)

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member Justin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    321
    Points
    874
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    321
    Points
    874

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/iTubbieToast?feature=mhee

    Default

    No you can't use red box with that. I think there's one code where you can use red box with predator missile, but you also have to have no thermal vision. And it makes it look like your TV's broken so don't use it.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member Meagle Bye's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    HCTDM
    Posts
    71
    Points
    114
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    HCTDM
    Posts
    71
    Points
    114

    Default

    How would you know Justin if you said you didn't run codes?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by turnkey View Post
    Eagle Eye is my little bitch ........... O]-{Hunter}-[O
    Quote Originally Posted by HAXZing TERR0R View Post
    Eagle Eye? I loved that movie.
    Quote Originally Posted by Pop View Post
    i haz leet hax and am goin to brik ur wee wit my codez dat i copi nd past frum codeleekers, im the bos of mw3 nooooooobsss

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    183
    Points
    486
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    183
    Points
    486

    Contact info:

    Youtube Channel: r3nwa1

    Default

    nope u cant although u will get red boxes around the players when preditor kicks in, Thts wat others doooo...........

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Frozenbit.io Vintage's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291

    Default

    I use red box with pred missile


    Sent from my iPod touch using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member asdfpoop's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Look behind you~
    Posts
    214
    Points
    697
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Location
    Look behind you~
    Posts
    214
    Points
    697
    Gamer IDs

    Gamertag: ExiaOrl3iT PSN ID: Kl2oZzKhaos

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    I use red box with pred missile


    Sent from my iPod touch using Tapatalk
    Me tooooooooooooo:banana:

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Member com4 at me bro's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    244
    Points
    617
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    244
    Points
    617
    Gamer IDs

    Gamertag: NOonespe5ial

    Default

    no:glare::huh::what:

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    On Top
    Posts
    216
    Points
    609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    On Top
    Posts
    216
    Points
    609

    Default

    i cant use redbox why?

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    SASKATCHEWAN
    Posts
    45
    Points
    76
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    SASKATCHEWAN
    Posts
    45
    Points
    76

    Default

    Red Box (works with Pred) [Savage]
    2820236A 00008000
    02BC1052 00001010
    CC000000 00000001
    02BC1052 00001012
    E0000000 80008000

    Try this one. i just hit home on my wii mote at the beginning of the match to turn it on.. as soon as my pred starts i activate it by pressing home again on my wii mote. after the pred is done hit home again. better than nothin.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by PoptartHunter; 06-05-2012 at 07:06 PM. Reason: credssssss

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:04 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.