Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Branden Mods?'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640

    Default Help My Mod Menu Won't Load

    I have a zombies mod menu and it'll load and it works but every time I try to load a mod menu for multiplayer it freezes. I've tried Nity's, King Of HAX V.5, ProModdz v.13, the CodeDepiction one and none of them load. It just freezes when I click MULTIPLAYER. Help?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Branden Mods?; 06-24-2012 at 08:57 PM. Reason: reason for editing
    Quote Originally Posted by STEWIE View Post
    Im a credit stealer
    Private message me if you want my Black Ops ally code. 'Cause you can't trust no one around these parts.

    I am the real Hacker? Nahhh on Mw3

    Go check out my YouTube Channel!
    http://www.youtube.com/user/TheBrand...6?feature=mhee

    GOOBER IS MY FAVORITE CODER!


  2. #2
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default

    Did you have a Zombies Mod Menu and Multiplayer Mod Menu at the same time? If so, your not suppose to be using Zombies Mod Menus and Multiplayer Mod Menu at the same time. It's like using Codes, can't use Zombie Codes and Multiplayer Codes at the same time or it'll freeze.

    0 Not allowed! Not allowed!
    DM<3
    Gaming / Modding Instagram | @SynixMods
    Personal Instagram | @Fxqn
    Kik | @Sqkx
    Retired PS3 Modder

  3. #3
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Actually Simon its ok to have both there i had both menus on my usb.. Branden the thing i would say to you is if u dont run zombie codes while ur on ur multiplayer menu and u got your cIOS 249 and 250.. then get a new iso,, most likely you have 1 or more corrupted multiplayer files

    Possibilities Why Multiplayer Freezes:
    Your running ALOT of zombies codes
    Your Multiplayer codes are somewhat invalid
    You dont have cIOS 249 or 250

    Solutions:
    Get a new ISO
    Download cIOS 249 or 250
    Load up ur ISO with usb loader gx so no codes run

    + rep if this helped you

    0 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  4. #4
    Member Branden Mods?'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640

    Default

    Okay, I ran IOS 250 still froze. I used Configurable Loading Channel thing (I like that more). I don't know what I do wrong. I do the wiikeyset for Trucha and then I clicked Image got my ISO. Clicked the plus where it says SC7E52, then clicked the plus on PARTITION, then I clicked the plus where it says ROOT, went down to common_level_temp_mp.ff. I right clicked that and replaced it with common_level_temp_mp.ff (Nity's Mod Menu). Then I went up to PARTITION, right clicked it and Trucha Signed It. Then I plugged in my flash drive, opened up WBFS Manager 3.0 then I formated my flash drive, I clicked "Load" then I went down to Browse... and found my ISO, then I clicked "Add to Drive". I waited 15-20 minutes for that to be done downloading. I plugged in my flash drive on the bottom of the USB ports (my Wii's laying down). Went to Confirguable USB Loader, loaded the game. Then I clicked MULTIPLAYER (at the screen where it says CAMPAIGN, MULTIPLAYER, ZOMBIES) then it has the little Loading... thing it does that five times then on the sixth one it only shows one dot and it freezes.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by STEWIE View Post
    Im a credit stealer
    Private message me if you want my Black Ops ally code. 'Cause you can't trust no one around these parts.

    I am the real Hacker? Nahhh on Mw3

    Go check out my YouTube Channel!
    http://www.youtube.com/user/TheBrand...6?feature=mhee

    GOOBER IS MY FAVORITE CODER!


  5. #5
    Blink 182 Give Me Boners mynameisjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,377
    Points
    3,107
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,377
    Points
    3,107
    Gamer IDs

    Gamertag: JennaTollzZ PSN ID: OmmNomNomNomNom-

    Default

    You replaced the zombies menu with the common zombies file, right? Also, I have a zombies menu and a multiplayer menu at the same iso. It is not the same thing as codes because it is a completely different part of the game.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Insane.Dragon View Post
    I fucked a shark once.
    Quote Originally Posted by RED 58 View Post
    i like the sig but i hate russ...
    im seeing conflict here

  6. #6
    Member Branden Mods?'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640

    Default

    Quote Originally Posted by mynameisjosh View Post
    You replaced the zombies menu with the common zombies file, right? Also, I have a zombies menu and a multiplayer menu at the same iso. It is not the same thing as codes because it is a completely different part of the game.
    Yeah, I loaded it from WiiFlow and it still freezes!

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by STEWIE View Post
    Im a credit stealer
    Private message me if you want my Black Ops ally code. 'Cause you can't trust no one around these parts.

    I am the real Hacker? Nahhh on Mw3

    Go check out my YouTube Channel!
    http://www.youtube.com/user/TheBrand...6?feature=mhee

    GOOBER IS MY FAVORITE CODER!


  7. #7
    Member Branden Mods?'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640

    Default

    I'll just play on my zombies mod menu.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by STEWIE View Post
    Im a credit stealer
    Private message me if you want my Black Ops ally code. 'Cause you can't trust no one around these parts.

    I am the real Hacker? Nahhh on Mw3

    Go check out my YouTube Channel!
    http://www.youtube.com/user/TheBrand...6?feature=mhee

    GOOBER IS MY FAVORITE CODER!


  8. #8
    Member Branden Mods?'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Michigan by the water
    Posts
    272
    Points
    640

    Default

    From the things I said above. Did I do everything right with Trucha, WBFS Manager, ect.?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by STEWIE View Post
    Im a credit stealer
    Private message me if you want my Black Ops ally code. 'Cause you can't trust no one around these parts.

    I am the real Hacker? Nahhh on Mw3

    Go check out my YouTube Channel!
    http://www.youtube.com/user/TheBrand...6?feature=mhee

    GOOBER IS MY FAVORITE CODER!


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:16 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.