Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    disorder
    Master
    Minato.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
    Gamer IDs

    PSN ID: None

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xXBOXx360ify

    Default Gran Turismo 5 help

    can someone help me the update to play multiplayer on gran turismo 5 keeps failing for some reason.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Claptrap Fan
    Automotive Aficionado
    Icee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7,294
    Points
    23,697
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7,294
    Points
    23,697

    Default

    What exactly is it doing when it fails to update? Are you connected to the internet for one?

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    disorder
    Master
    Minato.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
    Gamer IDs

    PSN ID: None

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xXBOXx360ify

    Default

    yes im connected to the internet it keeps saying that the data is corrupted while trying to install.i tried deleting the corrupted data then i tried again and it failed.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Claptrap Fan
    Automotive Aficionado
    Icee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7,294
    Points
    23,697
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7,294
    Points
    23,697

    Default

    That's rather strange. I don't really know what to say about it. Maybe try making another account, clearing the updates to the point it was downloaded, then maybe reinstall? If worst comes to worst, you can format the HDD on your PS3, that way it can start fresh and possibly be able to download it.

    0 Not allowed! Not allowed!


  5. #5
    disorder
    Master
    Minato.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    358
    Points
    497
    Gamer IDs

    PSN ID: None

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xXBOXx360ify

    Default

    worked thanks iced.did new account then when it failed once i deleted the data and restarted my ps3 then tried again and it worked

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Minato.; 06-25-2012 at 04:27 PM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 10:40 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.