Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14

    Default cant connect to host

    I'm using usbgx loader and on Blackops everything works except playing online. It will load but right before I spawn it will black screen. I don't nderstand why because I can do combat traning. I know its fixable i just cant find how

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Hello world Contra's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    341
    Points
    780
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    341
    Points
    780
    Gamer IDs

    PSN ID: Contra1337

    Default

    I have never heard of this happening.. Try switching your codes/ hooktype if its not at OSleepthread

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14

    Default

    Hooktype?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    101
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    101
    Points
    66

    Default

    Ok if your using codes then it a bad code or your iso is a bad one. This could happn if your have on a mod menu and try to play a public match it will say that because the modded file isnt the same as a regular multiplayer.

    Sent from my HERO200 using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14

    Default

    Should I delete my codes?

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14

    Default

    Also its a cannot connect to host problemo

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14

    Default

    Quote Originally Posted by idk888 View Post
    Ok if your using codes then it a bad code or your iso is a bad one. This could happn if your have on a mod menu and try to play a public match it will say that because the modded file isnt the same as a regular multiplayer.

    Sent from my HERO200 using Tapatalk
    OK could the problem be my game file because I have a burnt disk drive and shift sent me a modded game without a bunch of stuff like the campaign

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    101
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    101
    Points
    66

    Default

    Quote Originally Posted by deajason View Post
    OK could the problem be my game file because I have a burnt disk drive and shift sent me a modded game without a bunch of stuff like the campaign
    Yes redownload the iso file you said the iso is modded so it wont work in public matches ym

    Sent from my HERO200 using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Points
    14

    Default

    Quote Originally Posted by idk888 View Post
    Yes redownload the iso file you said the iso is modded so it wont work in public matches ym

    Sent from my HERO200 using Tapatalk
    Where can I download from?

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    101
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    101
    Points
    66

    Default

    Ill ompost link

    Sent from my HERO200 using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:06 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.