Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15

    Default [HELP] MW3 freezes

    Hi guys!
    I use neogamma

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Josen; 07-01-2012 at 11:16 PM.

  2. #2
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Points
    3
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Points
    3
    Gamer IDs

    Gamertag: turtlepope12 Steam ID: none

    Default

    dude just make you own gct file from the usb loader folder on the sd card so create your own and replace it with the gct file in the usb mload folder .....

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Just say no to drugs hell nah I ain't listen Drugs's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /r/Pokmon
    Posts
    3,565
    Points
    2,721
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /r/Pokmon
    Posts
    3,565
    Points
    2,721
    Gamer IDs

    Gamertag: Spin Master PSN ID: xTiPToN_- Steam ID: xTipton

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/users/xTiPToN

    Default

    What the guy above said

    0 Not allowed! Not allowed!
    Not a drug addict.

    | Wiki | Site Problems | Soundcloud | MTV Artist Page |

    PM @Tony for free Netflix Accounts

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15

    Default

    sorry im spanish and i dont speak english very well

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member humorvitrio's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    194
    Points
    431
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    194
    Points
    431

    Default

    You need IOS249 base 57

    que versin de Neogamma tienes ?... necesitas del IOS249 con base 57.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15

    Default

    i resolve the problem using "pimp my wii"

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Josen; 07-01-2012 at 11:17 PM.

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Points
    12
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Points
    12

    Default

    dude codes should be the same in english or spanish

    0 Not allowed! Not allowed!
    Fuck you!!! I Got enough freinds

  8. #8
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Points
    15

    Default

    mmmm yeah but i dont need codes xd only fix the loading problem thanks

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Josen; 07-01-2012 at 11:18 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:02 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.