Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Nooblet Melancholy's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Points
    18
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Points
    18

    Default Black Ops Mod Menu Question?

    I just got 2 new mod menus... Neuropathy's for zombies and DJcriss's for MP. I just don't know how to open them. Also... do i need to be host to use them? Anything special needed?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    ŮǨŇȎŴŅ
    ṀỒĎḒḜṜ
    ẴṋỠņɎḿǾữṨ's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    EveryWhere -_-
    Posts
    232
    Points
    663
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    EveryWhere -_-
    Posts
    232
    Points
    663

    Contact info:

    Youtube Channel: ScAmEdAtLimJ

    Default

    Well first you need FFViewer if your going to edit it and youll need Trucha or Wii scrubber to put the mod menu on your usb and you cant use your mod menu in player match because it wont let you join so you have to host then in your own private match

    0 Not allowed! Not allowed!
    Fờŕḗvḗŕ Ǻńǿńḿṍứṥ?

    1v1? 22&3. Wanna Try?


  3. #3
    Nooblet Melancholy's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Points
    18
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Points
    18

    Default

    Well. The video i followed said nothing about the FFViewer. HE gave me trucha signer, an iso, and the .ff's for the menus. i replaced the files with trucha, and now i have the modded iso.... i can play it on the wii, but before i do so, is there something i missed?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    silenthitman7
    Zombie Modder
    BaTMaN's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    235
    Points
    520
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    235
    Points
    520

    Default

    FF viewer is just used to edit the mod menus and stuff. If you have already saved your modded iso to a usb device, then you're good to go. Just load the game with your usb loader and see if it works.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,013
    Points
    8,634
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,013
    Points
    8,634
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    PM SUB 4 MODMENUS

    0 Not allowed! Not allowed!

    Quote Originally Posted by OSaMaBiNLoGiN View Post
    HOLY SHIT KILL YOURSELF
    Quote Originally Posted by Fuck Sky View Post
    Are you fucking retarded

  6. #6
    Nooblet Melancholy's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Points
    18
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Points
    18

    Default

    Thanks guys ;)

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:12 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.