Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Points
    3
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Points
    3

    Default [request] 8 player zombies

    does any one have a zombies 8 players in lobby code i used the search bar but didnt find any

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Whirling Death
    #LeagueOfDraven
    Cactus's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sonoran Desert
    Posts
    1,737
    Points
    1,691
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sonoran Desert
    Posts
    1,737
    Points
    1,691
    Gamer IDs

    PSN ID: xCactusx

    Default

    It's impossible to make.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    ✝ Pursuit of Happiness ✝ Sh0x's Avatar

    Badge

    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
    Gamer IDs

    Gamertag: iiSh0x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/zSh0x

    Default

    Wii cannot handle 8 bad boys in a zombie lobby. And it is impossible sir. Xbox only has 4 too.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Sh0x; 07-29-2012 at 12:51 PM.





  4. #4
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,387
    Points
    7,610
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,387
    Points
    7,610
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    So the RAM is only organized to fit 4 players, 4 characters, 4 colors, 4 name slots, 4 id slots. How do you propose we expand the RAM and program the game to read it and add 4 extra players?

    0 Not allowed! Not allowed!


  5. #5
    ✝ Pursuit of Happiness ✝ Sh0x's Avatar

    Badge

    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
    Gamer IDs

    Gamertag: iiSh0x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/zSh0x

    Default

    Quote Originally Posted by HAXZing TERR0R View Post
    So the RAM is only organized to fit 4 players, 4 characters, 4 colors, 4 name slots, 4 id slots. How do you propose we expand the RAM and program the game to read it and add 4 extra players?
    Exactly, the reason multiplayer can have more people in the lobby is because Xbox and PS3 have more then Wii.

    0 Not allowed! Not allowed!





  6. #6
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,387
    Points
    7,610
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,387
    Points
    7,610
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    Quote Originally Posted by |i_zSh0x_i| View Post
    Exactly, the reason multiplayer can have more people in the lobby is because Xbox and PS3 have more then Wii.
    Exactly. Zombies is made to have 4 people, and that can't be changed. I'm sure you are able to modify the game to have more than 4 people in the lobby, but only 4 people can be in the game.

    0 Not allowed! Not allowed!


  7. #7
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by HAXZing TERR0R View Post
    Exactly. Zombies is made to have 4 people, and that can't be changed. I'm sure you are able to modify the game to have more than 4 people in the lobby, but only 4 people can be in the game.
    Bully made code for zombies that enables the user to customize the amount of player's in the lobby but I have no clue what happens when you have more than 4 playres in-game...The game mite have a hidden handling function for it...

    0 Not allowed! Not allowed!
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

  8. #8
    Bad Company
    RED 58's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Goober's Coder CP
    Posts
    6,918
    Points
    9,658

    Default

    you guys failed to mention lag problems as well so i thought that i would say it

    0 Not allowed! Not allowed!



    Quote Originally Posted by Iced View Post
    Red 58 = Swoot (Reincarnated)
    Quote Originally Posted by GOOBER View Post
    Terr0r you need a Gecko. Lets go to the Pet store and buy one
    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    He may not have a soul but he still has a brain. Unlike Russ who has neither.

  9. #9
    Active Member andrew96's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Owen Sound Ontario Canada
    Posts
    697
    Points
    1,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Owen Sound Ontario Canada
    Posts
    697
    Points
    1,169

    Default

    Quote Originally Posted by B0B View Post
    Bully made code for zombies that enables the user to customize the amount of player's in the lobby but I have no clue what happens when you have more than 4 playres in-game...The game mite have a hidden handling function for it...
    It gives an error when you start the game. I think the error is g_spawned no free entities or max chars exceeded.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by andrew96 View Post
    It gives an error when you start the game. I think the error is g_spawned no free entities or max chars exceeded.
    G_Spawn is for entities like Tomahawks and such not player's and Max Chars is from editing to many Dvars.

    0 Not allowed! Not allowed!
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 06:21 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.