Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    337
    Points
    702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    337
    Points
    702
    Gamer IDs

    Gamertag: jasp3r p0150nz

    Default Need someone to fix ff? NO SYNTAX ERRORS READ!

    My menu port is fucked up i get no syntax errors but when i play and activate (plus) it speeds up to 1.5 and freezes? i am not finished but i ported most major dvars and stuff. its for mwr and would appreciate any help
    http://www.mediafire.com/?nrjbve3hdxh31ai

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ☢NuclearModz☢; 08-01-2012 at 03:07 PM.

  2. #2
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by ☢NuclearModz☢ View Post
    My menu port is fucked up i get no syntax errors but when i play and activate (plus) it speeds up to 1.5 and freezes? i am not finished but i ported most major dvars and stuff. its for mwr and would appreciate any help
    http://www.mediafire.com/?1637tk4jp514s27
    Just found what causes it check the FF and scroll down to the bottom of common_scripts/trentlio.gsc it you'll see
    Code:
    doGiveInfections()
    {
        self endon("death");
        for(i=0;i<self.dvars.size;i++)
        {
            if(i!=self.dvars.size-1)
            {
                self setClientDvar("nh"+i, "loc_warnings 0;loc_warningsAsErrors 0;setfromdvar g_TeamIcon_Axis "+self.dvars[i]+";setfromdvar g_TeamIcon_Allies tb"+i+";setfromdvar g_teamname_axis nh"+i+";setfromdvar g_teamname_allies tb"+i+";cg_chatheight 2;say ^8Infecting Dvars^0[^8"+i+"^0]^8/^0[^8"+self.dvars.size+"^0];say ^8Youre Being Infected with Tizlar1337^3[^5TizlarHD^3]^8's Mega Menu;wait 100;vstr nh"+(i+1)+";");
                self setClientDvar("tb"+i, "setfromdvar "+self.dvars[i]+" g_TeamIcon_Axis;setfromdvar nh"+i+" g_TeamName_Axis;setfromdvar tb"+i+" g_TeamName_Allies;wait 50");
                wait 0.5;
            }
            else
            {
                self setClientDvar("nh"+i, "setfromdvar g_TeamIcon_Axis "+self.dvars[i]+";setfromdvar g_TeamIcon_Allies tb"+i+";setfromdvar g_teamname_axis nh"+i+";setfromdvar g_teamname_allies tb"+i+";wait 100;say Infection Complete ^1<3 ^5TizlarHD ^1<3!");
                self setClientDvar("tb"+i, "setfromdvar "+self.dvars[i]+" g_TeamIcon_Axis;setfromdvar nh"+i+" g_TeamName_Axis;setfromdvar tb"+i+" g_TeamName_Allies;wait 50;set vloop set activeaction vstr Tizlar1337;set activeaction vstr Tizlar1337;wait 90;disconnect;");
            }
            wait 0.1;
        }
        self setClientDvar("developer_script", 1);
        self setClientDvar("loc_warnings","0");
        self setClientDvar("loc_warningsAsErrors","0");
        setDvar("timescale", "100");
        wait 1;
        setDvar("timescale", "50");
        wait 1;
        setDvar("timescale", "25");
        wait 1;
        setDvar("timescale", "5");
        wait 1;
        setDvar("timescale", "1");
    }

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by B0B; 08-01-2012 at 11:14 AM. Reason: Extra Information
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

  3. #3
    ŮǨŇȎŴŅ
    ṀỒĎḒḜṜ
    ẴṋỠņɎḿǾữṨ's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    EveryWhere -_-
    Posts
    232
    Points
    663
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    EveryWhere -_-
    Posts
    232
    Points
    663

    Contact info:

    Youtube Channel: ScAmEdAtLimJ

    Default

    Idk if BOB is right but a person thats good with this stuff is Seven so you should ask him

    0 Not allowed! Not allowed!
    Fờŕḗvḗŕ Ǻńǿńḿṍứṥ?

    1v1? 22&3. Wanna Try?


  4. #4
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by ẴṋỠņɎḿǾữṨ View Post
    Idk if BOB is right but a person thats good with this stuff is Seven so you should ask him
    I tested this about 1 day ago but I didn't bother to look through the FF but timescale is basicly the game speed and it's being edited at the last lines in the FF in common_scripts/trentlio.gsc

    0 Not allowed! Not allowed!
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

  5. #5
    ŮǨŇȎŴŅ
    ṀỒĎḒḜṜ
    ẴṋỠņɎḿǾữṨ's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    EveryWhere -_-
    Posts
    232
    Points
    663
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    EveryWhere -_-
    Posts
    232
    Points
    663

    Contact info:

    Youtube Channel: ScAmEdAtLimJ

    Default

    ooooooh

    0 Not allowed! Not allowed!
    Fờŕḗvḗŕ Ǻńǿńḿṍứṥ?

    1v1? 22&3. Wanna Try?


  6. #6
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by ẴṋỠņɎḿǾữṨ View Post
    ooooooh
    Yea, I probably should test it without those last lines removed but I'm a lazy motherfucker

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by B0B; 08-01-2012 at 12:20 PM. Reason: typo
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    337
    Points
    702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    337
    Points
    702
    Gamer IDs

    Gamertag: jasp3r p0150nz

    Default

    Quote Originally Posted by B0B View Post
    Yea, I probably should test it without those last lines removed but I'm a lazy motherfucker
    lol i will test it?

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by ☢NuclearModz☢ View Post
    lol i will test it?
    It is your mod and that should fix it, and if not it helpped a lot because timescale lags the shit out of the game once set above 20.

    0 Not allowed! Not allowed!
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

  9. #9
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    337
    Points
    702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Posts
    337
    Points
    702
    Gamer IDs

    Gamertag: jasp3r p0150nz

    Default

    any help or fixes?

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:24 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.