Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66

    Default [HELP][SC2P8P]Toggle on/off w/ram dump

    Could someone please help me make an On/Off activator for this code....

    *this is a Conduit 2, works Pal or ntsc..

    *** never mind I give up....

    Button I wish to use to toggle=2868E5BA 7FFF8000=home button.

    Maybe I could do this on my own if someone would guide me.
    Thank you in advance for any input.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by moonmooner20; 08-07-2012 at 04:19 PM. Reason: *........

  2. #2
    Kurama MerkShot's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,070
    Points
    854
    Gamer IDs

    PSN ID: PeerPressure_

    Default

    you need to add a CC line to the code to make it toggle.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    Edit: I thought he was trying to put the black ops game id.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ChumLee; 08-05-2012 at 10:01 AM. Reason: lol fail again

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66

    Default

    Quote Originally Posted by M3rK$h0T View Post
    you need to add a CC line to the code to make it toggle.
    Yes this I know.

    **forget it

    Could someone with some knowledge on coding please reply..
    Thanks

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by moonmooner20; 08-07-2012 at 04:19 PM.

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66

    Default

    Quote Originally Posted by HAXZing TERR0R View Post
    Edit: I thought he was trying to put the black ops game id.
    Ah well...I still need some advice.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by moonmooner20; 08-05-2012 at 12:00 PM. Reason: nice try.lol

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Points
    66

    Default

    All the edits deserve a bump....

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:39 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.