Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Tyler The Creator
    Gamertag: FearfulNinja11
    xXHFLXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
    Gamer IDs

    Gamertag: FearFulNinja11

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/xXHFLXx

    Angry Which waw modmenu is better?


    PAL Download link: http://www.mediafire.com/?zw652m3jkqn0f59
    NTSC download link: http://www.mediafire.com/?co0m7hy6avhwtn8





    and




    i think thiz iz the DL lol
    http://www.mediafire.com/?fkafbcqc9cy215f

    Which is better to use?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by KazzababeGamer; 08-07-2012 at 09:12 AM. Reason: Removed adfly links
    want action replay for gamecube without buying it well look here http://www.codeleakers.com/showthrea...-THT-WORKS!!-D

  2. #2
    Nooblet
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    42
    Points
    119
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    42
    Points
    119

    Default

    #1 :youdontsay:

    0 Not allowed! Not allowed!
    Dat Relationship Trauma

  3. #3
    American Soldier
    Private First Class
    Johnny Bravo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Hells Gate.
    Posts
    3,384
    Points
    5,954
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Hells Gate.
    Posts
    3,384
    Points
    5,954
    Gamer IDs

    Gamertag: I be Derpn PSN ID: IbeDerps

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/SonyPspRulz?feature=mhee

    Default

    The correct spelling is Which.

    0 Not allowed! Not allowed!


    United States Infantry:Specialist [E-4]


  4. #4
    PS3 Modder
    PS3 Sniper

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    717
    Points
    317
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    717
    Points
    317
    Gamer IDs

    PSN ID: xMATRIX_22x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/ItzMatriix

    Default

    the first one is way better, but the ntsc for the top one, is the same menu as the second one. so if you want the first one, you have to be pal

    0 Not allowed! Not allowed!
    http://www.youtube.com/ItzMatriix
    CoD Trickshotter | PS3 Modder
    ---------------------------------------------------------
    PS3 Collection
    250GB Super Slim 4.60 OFW
    320GB Slim 4.50ITA DEX CFW

  5. #5
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    the first one is way better, but the ntsc for the top one, is the same menu as the second one. so if you want the first one, you have to be pal
    Mods are region free -_-

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Tyler The Creator
    Gamertag: FearfulNinja11
    xXHFLXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
    Gamer IDs

    Gamertag: FearFulNinja11

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/xXHFLXx

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    the first one is way better, but the ntsc for the top one, is the same menu as the second one. so if you want the first one, you have to be pal
    but if i get the first 1 how do i edit the text and if i get the secondnd menu how do i edit the stuff for the text like credit or rules and classes how do i edit tht waw modmenu are so hard 2 edit probly b/c there ports why can they make modmenu thts a simply edit like BO :/

    0 Not allowed! Not allowed!
    want action replay for gamecube without buying it well look here http://www.codeleakers.com/showthrea...-THT-WORKS!!-D

  7. #7
    Active Member
    MustardCheese
    Andres.C's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
    Gamer IDs

    PSN ID: Quilapallun

    Default

    Quote Originally Posted by Tlpwnzer View Post
    Mods are region free -_-
    Sorry, I got people thinking they were by region when then I found out their were several iso's that were modified and played with. So ya the file sizes for the common were played with so theirs a-lot of different sizes with different rips that's why trucha can't replace some commons on certain iso's.

    Quote Originally Posted by xXHFLXx View Post
    but if i get the first 1 how do i edit the text and if i get the secondnd menu how do i edit the stuff for the text like credit or rules and classes how do i edit tht waw modmenu are so hard 2 edit probly b/c there ports why can they make modmenu thts a simply edit like BO :/
    I thought you helped scripted that edit of the zombie menu with slienthitman? This stuff is easy to port and edit on cod5.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Andres.C; 08-07-2012 at 03:04 PM.
    CodeLeakers.Com for the WIN.


  8. #8
    Tyler The Creator
    Gamertag: FearfulNinja11
    xXHFLXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
    Gamer IDs

    Gamertag: FearFulNinja11

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/xXHFLXx

    Default

    Quote Originally Posted by Andres.C View Post
    I thought you helped scripted that edit of the zombie menu with slienthitman? This stuff is easy to port and edit on cod5.
    yea a long time ago but cod 5 is so hard mind telling me were i can edit the classes and other text plz?

    0 Not allowed! Not allowed!
    want action replay for gamecube without buying it well look here http://www.codeleakers.com/showthrea...-THT-WORKS!!-D

  9. #9
    Active Member
    MustardCheese
    Andres.C's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
    Gamer IDs

    PSN ID: Quilapallun

    Default

    it's in player connected... just open it up it's in the start of the gsc in the war.gsc

    0 Not allowed! Not allowed!
    CodeLeakers.Com for the WIN.


  10. #10
    Tyler The Creator
    Gamertag: FearfulNinja11
    xXHFLXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    somewere
    Posts
    528
    Points
    1,584
    Gamer IDs

    Gamertag: FearFulNinja11

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/xXHFLXx

    Default

    thx also how can i make it so whn ppl join the lobby the class name change automatic? & in war.gsc can i edit class text to?

    0 Not allowed! Not allowed!
    want action replay for gamecube without buying it well look here http://www.codeleakers.com/showthrea...-THT-WORKS!!-D

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:10 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.