Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default When I load blackops

    Everytime i try to load blackops, It shows the loading... screen then it just loads a cat playing the piano? what do i do?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    You must have got the 1.25 GB iso from Mr. Ownership, since he added that custom intro himself. So, it shows the loading screen were it says "Loading...", then it showed the intro and just froze there?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Rudyypoo; 08-10-2012 at 01:16 PM.

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default

    which one do i get.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    Quote Originally Posted by Prism View Post
    which one do i get.
    The one you have is fine, I just don't understand the problem. Can you try to explain it more into detail?

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default

    It freeze's thought

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    Quote Originally Posted by Prism View Post
    It freeze's thought
    Okay, so it freezes, when does it freeze, like when it finishes the kitty intro, or like when you try to go to multiplayer. Anyways, this is most likely a problem of not having a certain CIos installed.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default

    i have dios 249

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default

    Quote Originally Posted by Dead Man View Post
    Okay, so it freezes, when does it freeze, like when it finishes the kitty intro, or like when you try to go to multiplayer. Anyways, this is most likely a problem of not having a certain CIos installed.
    It freeze's in the middle of the Kitty Intro, can i get a regular download of the Cod Blackops cause im trying to get my mod on! ;)

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    mini mini's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
    Gamer IDs

    PSN ID: minnesotastyle

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/codeleakerforums

    Default

    Quote Originally Posted by Prism View Post
    It freeze's in the middle of the Kitty Intro, can i get a regular download of the Cod Blackops cause im trying to get my mod on! ;)
    If you have the game yourself take it off the disk. Or rent it or borrow. Just easier.

    0 Not allowed! Not allowed!


  10. #10
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default

    Or i can just get a download.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:02 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.