Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: ISO Problem.

  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    43
    Points
    74
    Gamer IDs

    Gamertag: Prism Steam ID: illuminati

    Default ISO Problem.

    Everytime i run blackops it basically freezes where it says call of duty blackops and the (dots) dont move.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Active Member Kenny*'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
    Gamer IDs

    Gamertag: HAXingPro PSN ID: TTG-RedDot

    Default

    your cios is on?? and its the 249??? or just use configurable usb loader. works the best in my opinion and btw wrong section

    0 Not allowed! Not allowed!
    thanks to russ. Thank You
    Subscribe to my youtube channel please. Thank You
    WorkingNonHostGodMode.freeforums.org

  3. #3
    mini mini's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
    Gamer IDs

    PSN ID: minnesotastyle

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/codeleakerforums

    Default

    Get the homebrew app "Dx2 CIOS installer" install CIOS 249 base 57

    0 Not allowed! Not allowed!


  4. #4
    Active Member Kenny*'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
    Gamer IDs

    Gamertag: HAXingPro PSN ID: TTG-RedDot

    Default

    ^^^ thats what i just said. the cios 249 or to save time dont do that and just use configurable usb loader

    0 Not allowed! Not allowed!
    thanks to russ. Thank You
    Subscribe to my youtube channel please. Thank You
    WorkingNonHostGodMode.freeforums.org

  5. #5
    mini mini's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
    Gamer IDs

    PSN ID: minnesotastyle

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/codeleakerforums

    Default

    Quote Originally Posted by Kenny* View Post
    ^^^ thats what i just said. the cios 249 or to save time dont do that and just use configurable usb loader
    I told him what base to use and how to get it. I actually helped.

    0 Not allowed! Not allowed!


  6. #6
    Active Member Kenny*'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
    Gamer IDs

    Gamertag: HAXingPro PSN ID: TTG-RedDot

    Default

    -__- me too just fuck all the installing and use conigurable loader so much easier

    0 Not allowed! Not allowed!
    thanks to russ. Thank You
    Subscribe to my youtube channel please. Thank You
    WorkingNonHostGodMode.freeforums.org

  7. #7
    mini mini's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
    Gamer IDs

    PSN ID: minnesotastyle

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/codeleakerforums

    Default

    Yeah but you need the CIOS 249 base 57 to use it derp.

    0 Not allowed! Not allowed!


  8. #8
    Active Member Kenny*'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    531
    Points
    1,156
    Gamer IDs

    Gamertag: HAXingPro PSN ID: TTG-RedDot

    Default

    i dont what so ever thats the only thing i have on mmy wii is configurable loader all i use now

    0 Not allowed! Not allowed!
    thanks to russ. Thank You
    Subscribe to my youtube channel please. Thank You
    WorkingNonHostGodMode.freeforums.org

  9. #9
    mini mini's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,988
    Points
    2,840
    Gamer IDs

    PSN ID: minnesotastyle

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/codeleakerforums

    Default

    Quote Originally Posted by Kenny* View Post
    i dont what so ever thats the only thing i have on mmy wii is configurable loader all i use now
    First you need the CIOS.

    0 Not allowed! Not allowed!


  10. #10
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    24
    Points
    55
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    24
    Points
    55
    Gamer IDs

    Gamertag: I host RGH XD

    Default

    use Dx2 CIOS installer and install install CIOS 249 base 57

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 10:43 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.