Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Heritage Generals InZanIty's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1,183
    Points
    1,273
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1,183
    Points
    1,273

    Default Do any player magnet codes work? sm8e52

    Player Magnet V2 [PoptartHunter/HexWire.x10.mx]
    281FD24A 00001000
    80000000 808A1C1C
    8A000C0F 008A499C
    8A000C0F 008A771C
    8A000C0F 008AA49C
    8A000C0F 008AD21C
    8A000C0F 008AFF9C
    8A000C0F 008B2D1C
    8A000C0F 008B5A9C
    8A000C0F 008B881C
    8A000C0F 008BB59C
    E0000000 80008000

    This code freezes every time i load the game. Can someone give me a similar code that works please?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Goober View Post
    Slowski likes to googe clay.
    Quote Originally Posted by PVT.Money View Post
    I can't change to something I can't be.
    Former |-KigZz-|

  2. #2
    Member ReForger2231's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Home
    Posts
    156
    Points
    371
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Home
    Posts
    156
    Points
    371

    Default

    what size is your SD card?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Made By: ReForger2231

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Points
    27
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Points
    27

    Default

    I will test it. If it doesn't freeze its probably size of your sd card.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    25
    Points
    57
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    25
    Points
    57

    Default

    Wat does this code do??

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Heritage Generals InZanIty's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1,183
    Points
    1,273
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1,183
    Points
    1,273

    Default

    Quote Originally Posted by ReForger2231 View Post
    what size is your SD card?
    i have a 4 gig. but i can run about 170-200 codes on it at once and they all work.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Goober View Post
    Slowski likes to googe clay.
    Quote Originally Posted by PVT.Money View Post
    I can't change to something I can't be.
    Former |-KigZz-|

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 01:54 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.