Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member SL!D3's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    in your moms ass
    Posts
    199
    Points
    133
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    in your moms ass
    Posts
    199
    Points
    133

    Default Is my laptop good enough for Battlefield 3?

    Technical data
    Toshiba Satellite L770/L775
    Intel Core i5-2450M CPU @2,50 GHz 2,50 GHz
    RAM 8 GB
    64 Bit Win 7
    Nvidia Geforce with Cuda 525M


    Is this good enough for Modern Warfare 2 or Battlefield 3 ?

    0 Not allowed! Not allowed!


    Please help me at my Site.
    I am choose Mods and 2 Admins if we have enough registered users.

  2. #2
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_3

    Scroll down half way, you should see the computer specs on the right.

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

  3. #3
    Member SL!D3's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    in your moms ass
    Posts
    199
    Points
    133
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    in your moms ass
    Posts
    199
    Points
    133

    Default

    Is my Geforce 525M higher then NVIDIA GeForce 8800 GT ?

    0 Not allowed! Not allowed!


    Please help me at my Site.
    I am choose Mods and 2 Admins if we have enough registered users.

  4. #4
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    I don't know the most about Graphic cards. But as long as your processors Ghz number is higher then the reccomended, and your RAM is higher, then your graphics should be perfect, considering manufacturers make everything the same. Expensive computer = good everything. Cheap.. Same thing but vise versa.

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

  5. #5
    Member SL!D3's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    in your moms ass
    Posts
    199
    Points
    133
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    in your moms ass
    Posts
    199
    Points
    133

    Default

    Yes my GHz and Ram is higher than reccommended
    So i can download Battlefield if want ?
    btw is there a crack for BF3 multiplayer ?

    0 Not allowed! Not allowed!


    Please help me at my Site.
    I am choose Mods and 2 Admins if we have enough registered users.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:42 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.