Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Black ops 2's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582

    Post sc7e52 Mod Discussion & Help

    can someone help me with this im trying to put colors in it..... it say errer nothing in the folder imuesing Preventless v2 y wont it let me put colors in it i need help please in thank you





    self defineOption( "Main Menu", "Administrative Options", 1, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "VIP Options", 2, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Standard Options", 3, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Killstreaks", 4, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Keyboard Functions", 5, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Customizations", 6, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Models", 7, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Stat 1Editor", 8, "folder" );

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member Black ops 2's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582

    Default

    i want the colors to be black and red and yellow if it can be done

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    http://xat.com/cleaker
    Dv0id's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
    Gamer IDs

    Wii Code: 3213-373-1827

    Default

    Quote Originally Posted by gansterparadie View Post
    can someone help me with this im trying to put colors in it..... it say errer nothing in the folder imuesing Preventless v2 y wont it let me put colors in it i need help please in thank you





    self defineOption( "^0Main Menu", "^1Administrative Options", 1, "folder" );
    self defineOption( "^0Main Menu", "^3VIP Options", 2, "folder" );
    self defineOption( "^0Main Menu", "^0Standard Options", 3, "folder" );
    self defineOption( "^0Main Menu", "^1Killstreaks", 4, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "^3Keyboard Functions", 5, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "^0Customizations", 6, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Models", 7, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Stat 1Editor", 8, "folder" );
    it would be like this but do not use the part but I'm doing this on the tip of my head but I tihnk its
    ^1=red
    ^2=Green
    ^3=Yellow
    ^4=Blue
    ^5=Cyan
    ^6=Brown
    ^7=White
    ^8=idk
    ^9=idk
    ^0=Black

    0 Not allowed! Not allowed!
    #SOTW Second place
    More sigs here


    1. Clash Of Clans Hack *Working as of 10-3-14*
    2. To lazy to go to homepage? Click >HERE<

  4. #4
    Member Black ops 2's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582

    Default

    ok thank you

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member Black ops 2's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582

    Default

    this didn't work

    self defineOption( "^0Main Menu", "^1Administrative Options", 1, "folder" );
    self defineOption( "^0Main Menu", "^3VIP Options", 2, "folder" );
    self defineOption( "^0Main Menu", "^0Standard Options", 3, "folder" );
    self defineOption( "^0Main Menu", "^1Killstreaks", 4, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "^3Keyboard Functions", 5, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "^0Customizations", 6, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Models", 7, "folder" );
    self defineOption( "Main Menu", "Stat 1Editor", 8, "folder" );

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Points
    23
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Points
    23

    Default

    how do i gte/ use mod menu i already use homebrew but thts all ik

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:30 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.