Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Member obscure123ful's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In your moms bedroom
    Posts
    266
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In your moms bedroom
    Posts
    266
    Points
    582
    Gamer IDs

    Steam ID: 28498568686

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/obscure123ful?feature=results_main

    Default Uloader wont load MW3 or Black Ops

    I have Uloader But when i try to play MW3 or Black Ops it would say "Loading.." Then it'll just freeze and the Loading wont move or anything as if it Froze. So does anyone know how i can make Uloader Load MW3 and Black Ops?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    ✝ Pursuit of Happiness ✝ Sh0x's Avatar

    Badge

    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
    Gamer IDs

    Gamertag: iiSh0x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/zSh0x

    Default

    Base 249. Make sure codes are good and OSSleepthread is on.

    0 Not allowed! Not allowed!





  3. #3
    Member obscure123ful's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In your moms bedroom
    Posts
    266
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In your moms bedroom
    Posts
    266
    Points
    582
    Gamer IDs

    Steam ID: 28498568686

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/obscure123ful?feature=results_main

    Default

    One Problem When i try 249 My WiiMote goes offfline

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    ✝ Pursuit of Happiness ✝ Sh0x's Avatar

    Badge

    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
    Gamer IDs

    Gamertag: iiSh0x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/zSh0x

    Default

    Maybe you should try a different loader, like WiiFlow.

    0 Not allowed! Not allowed!





  5. #5
    Member pk josh's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    130
    Points
    378
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    130
    Points
    378

    Default

    ok u have to install 236 then 249 in it would work

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by pk josh; 10-11-2012 at 05:49 PM. Reason: .

  6. #6
    Member obscure123ful's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In your moms bedroom
    Posts
    266
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    In your moms bedroom
    Posts
    266
    Points
    582
    Gamer IDs

    Steam ID: 28498568686

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/obscure123ful?feature=results_main

    Default

    Quote Originally Posted by pk josh View Post
    ok u have to install 236 then 249 in it would work
    Thanks but What do i do To let me use the cheats and Let me load MW3 or Black Ops ISO?

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    http://xat.com/cleaker
    Dv0id's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
    Gamer IDs

    Wii Code: 3213-373-1827

    Default

    I use that CFG Loader. I love it. you never have to install a cios wad it automatically finds it and sets it/

    0 Not allowed! Not allowed!
    #SOTW Second place
    More sigs here


    1. Clash Of Clans Hack *Working as of 10-3-14*
    2. To lazy to go to homepage? Click >HERE<

  8. #8
    ✝ Pursuit of Happiness ✝ Sh0x's Avatar

    Badge

    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,843
    Points
    3,181
    Gamer IDs

    Gamertag: iiSh0x

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/zSh0x

    Default

    You need to install the IOS to get the loader to work so you can run codes.

    0 Not allowed! Not allowed!





  9. #9
    http://xat.com/cleaker
    Dv0id's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
    Gamer IDs

    Wii Code: 3213-373-1827

    Default

    I never had to lol. Just put on OOSleepThread ad pressed the game and it worked fine for me.

    0 Not allowed! Not allowed!
    #SOTW Second place
    More sigs here


    1. Clash Of Clans Hack *Working as of 10-3-14*
    2. To lazy to go to homepage? Click >HERE<

  10. #10
    Member pk josh's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    130
    Points
    378
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    130
    Points
    378

    Default

    go to the settings switch to ocarina cheats on then load game

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:56 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.