Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Administrator ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661

    Default [Help]503 Service Unavailable

    I just installed smf on my x10 free hosting account for Crimson and I's rsps so we would have a forum for it and as soon as I went to the forum after installing it I got this error.

    503 Service Unavailable

    The server is temporarily busy, try again later! Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!


    I have installed smf forums on x10 hosting before and I know I did everything right, usually this error is caused by too much activity on the site but how the hell could I get this error after just installing the forum?

    Anyone know why I am getting this and how to fix it?

    www.disturbedcode.x10.mx/forum

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ellijah; 11-26-2012 at 01:40 PM.

  2. #2

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    May be a PHP script problem, check all your PHP scripts for any problems.

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  3. #3
    Administrator ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661

    Default


    So I tried installing phpBB instead and it worked so I think it was just the smf files that were bad. That's kind of odd though, I downloaded them from the smf website.

    I am going to try and re-download the smf files and install them again. I hate phpBB.

    [EDIT]For some strange reason only smf will not work, I tried the latest version and the version before that and they both give me that error but phpBB works fine when I install it??

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ellijah; 11-26-2012 at 02:01 PM.

  4. #4
    fear_bot
    Guest

    Default

    SMF works on my x10 account.

    http://disorder.x10.mx/index.php

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:43 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.