Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Matilla MoDz's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Over There
    Posts
    203
    Points
    492
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Over There
    Posts
    203
    Points
    492
    Gamer IDs

    Gamertag: OperationZER0 PSN ID: Sniper0Chance

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/FrameEnder

    Default My old computer won't get online.

    Well, for a while now my CPU has had problems getting online, and I tried to fix it but everyhting had failed I belive it is to do with the IP address because it is most common w/ the brand CPU I have, witch is a 2001 Compaq Windows 7. if you have any ideas, or sugestions to help me out it would be much appricated.

    0 Not allowed! Not allowed!


  2. #2
    http://xat.com/cleaker
    Dv0id's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Taking a shit... On my toilet
    Posts
    1,312
    Points
    1,275
    Gamer IDs

    Wii Code: 3213-373-1827

    Default

    First off, why is it in the graphic section? Wrong section lol.
    Just go into connections and setup a new one and it will give you an option too type in one that is already established most the time and if not. Take the router and take the internet cord and plug it into your computer. If it is wired or wiredless, you should have a router.

    0 Not allowed! Not allowed!
    #SOTW Second place
    More sigs here


    1. Clash Of Clans Hack *Working as of 10-3-14*
    2. To lazy to go to homepage? Click >HERE<

  3. #3
    fear_bot
    Guest

    Default

    Are you positive the drivers for the said network interface that you're trying to use on that computer are installed?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member Matilla MoDz's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Over There
    Posts
    203
    Points
    492
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Over There
    Posts
    203
    Points
    492
    Gamer IDs

    Gamertag: OperationZER0 PSN ID: Sniper0Chance

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/FrameEnder

    Default

    Quote Originally Posted by fear_bot View Post
    Are you positive the drivers for the said network interface that you're trying to use on that computer are installed?
    Yes, I'm certain.

    @Dv0id I have tried the wired hookup before but not the first choice you mentioned I will try that, and get back to you.
    Also guys I'm sorry for posting in art gallery I didn't pay attention when posting this

    Nevermind I might aswell just buy a new one this one has oviously seen better days, and it is crying for retirement.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Matilla MoDz; 11-26-2012 at 08:15 PM.


  5. #5

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,802
    Points
    7,609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,802
    Points
    7,609

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    First of all, it's computer, not CPU. A CPU is a processor, and a part of a computer. It has nothing to do with getting online.

    A Compaq is not a CPU, it's a model of a computer. An i7 is a CPU, for example.

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:01 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.