Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    Zonked CoolGuyJones's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
    Gamer IDs

    Gamertag: thatonedude19 PSN ID: CoolGuyJones420 Wii Code: Cannibal666

    Contact info:

    Kik Username: CannibalKush

    Default [Help]Laptop AspireOne

    I can't get my aspire one laptop to connect to the Internet,it connects to my wifi but when I try to get on the Internet it doesn't work. Please help me!

    0 Not allowed! Not allowed!

    Thanks for the sig/avatar Blacksun!
    #ChickenWildWings

  2. #2
    Zonked CoolGuyJones's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
    Gamer IDs

    Gamertag: thatonedude19 PSN ID: CoolGuyJones420 Wii Code: Cannibal666

    Contact info:

    Kik Username: CannibalKush

    Default

    Lol how do I open a command prompt window(what is it any ways lol?)

    0 Not allowed! Not allowed!

    Thanks for the sig/avatar Blacksun!
    #ChickenWildWings

  3. #3
    Notorious B.I.G
    http://xat.com/cleaker
    Goober.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    A Safe Haven
    Posts
    6,713
    Points
    10,699

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Goober1337FX?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by thatonedude19 View Post
    Lol how do I open a command prompt window(what is it any ways lol?)
    http://www.sevenforums.com/tutorials...nd-prompt.html

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Zonked CoolGuyJones's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
    Gamer IDs

    Gamertag: thatonedude19 PSN ID: CoolGuyJones420 Wii Code: Cannibal666

    Contact info:

    Kik Username: CannibalKush

    Default

    Windows IP Configuration

    Ethernet adapter Wireless Network Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    IP Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.8
    Subnet Mask . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    IP Adress. . . . . . . . . . . . : fe80::233:4eff:fe38:cd78%4
    Default Gateway. . . . . . . : 192.168.1.1

    That's all you need right, I had to type this on my droid XD

    0 Not allowed! Not allowed!

    Thanks for the sig/avatar Blacksun!
    #ChickenWildWings

  5. #5
    NEMA ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,634
    Points
    8,686
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,634
    Points
    8,686

    Default

    If your other devices connect to the internet than it is a problem with your laptop. If they don't your internet is just down atm, your isp might be doing maintenance or something in which case you just wait until it works again.

    If you want to check if it is your isp just call them from the phone number on your telephone bill.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,069
    Points
    8,702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,069
    Points
    8,702
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    I don't think there's a problem with your laptop at all. Try going to the command prompt again and typing "ipconfig /release" then "ipconfig /renew" (without the quotes) and that should renew your address, try getting on the internet after you do that.

    If that doesn't work then you might have a network issue that's got the same address as your laptop that's conflicting it. And if that doesn't work, then just reset your wireless hub, and possibly your modem/switch.

    If your laptop can connect to the wifi but not get internet, then I don't think there's an issue with it, I think it's a networking issue.

    0 Not allowed! Not allowed!
    P R O F E S S I O N A L S H I T P O S T E R



  7. #7
    Zonked CoolGuyJones's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
    Gamer IDs

    Gamertag: thatonedude19 PSN ID: CoolGuyJones420 Wii Code: Cannibal666

    Contact info:

    Kik Username: CannibalKush

    Default

    K one sec

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by CoolGuyJones; 12-28-2012 at 05:39 AM.

    Thanks for the sig/avatar Blacksun!
    #ChickenWildWings

  8. #8
    Gymshark Outlaw's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    somewhere in the abyss
    Posts
    4,982
    Points
    5,119
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    somewhere in the abyss
    Posts
    4,982
    Points
    5,119
    Gamer IDs

    PSN ID: TheAdmiral303

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/channel/UCREc2hm6GvtwKn3l0eJ2dwA

    Default

    It's your router then. Turn the router off and back on again. This happens to my laptop at certain times.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Go to http://bit.ly/1C01ZFM for custom modded controllers for Xbox One, PS4, Xbox 360 and PS3! Use the promo code: THEADMIRAL303 for your discount!

    Get a pair of the best gaming glasses: http://bit.ly/1AKk3El

    Bitcoin:
    16SeT5wqZRHoxPyEwD8HqjCa3xq5858RD4


  9. #9
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,069
    Points
    8,702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,069
    Points
    8,702
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    Quote Originally Posted by Outlaw15ish View Post
    It's your router then. Turn the router off and back on again. This happens to my laptop at certain times.
    Technically it's not a router. It's not linking two networks together, it's more of a modem with a hub/switch attached that separates you from the other machines currently on your ISP.

    Nevertheless, to avoid further confusion most people do call the device a "router" is just the box that gets you internet. So do as outlaw stated, I guess my previous post was a little too thorough xD.

    0 Not allowed! Not allowed!
    P R O F E S S I O N A L S H I T P O S T E R



  10. #10
    Zonked CoolGuyJones's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Behind you
    Posts
    1,180
    Points
    898
    Gamer IDs

    Gamertag: thatonedude19 PSN ID: CoolGuyJones420 Wii Code: Cannibal666

    Contact info:

    Kik Username: CannibalKush

    Default

    Quote Originally Posted by Outlaw15ish View Post
    It's your router then. Turn the router off and back on again. This happens to my laptop at certain times.
    I have tried that.


    Ok so when I type the "ipconfig/renew" it just times out and says "An error occurred while renewing interface Wireless Network Connection : Unable to connect your DHCP server. Request has Timed out."

    So what do I do now?

    0 Not allowed! Not allowed!

    Thanks for the sig/avatar Blacksun!
    #ChickenWildWings

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:54 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.