Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anonymous
    Posts
    9
    Points
    20
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anonymous
    Posts
    9
    Points
    20
    Gamer IDs

    PSN ID: UNSeen-Hacker

    Contact info:

    Youtube Channel: www.YouTube.com/TheUNSeenHacker

    Default [HELP]ASAP Conduit 2

    Well i am trying to load Conduit 2 With some codes and it gives me an black screen that says "exception (DSI) occurred! Stack Dump: Code Dump: ". if any one knows How to fix this please tell me ASAP.

    i put my HookType on: Ossleapthread i think that had to do something with it What HookType
    Do You Use i might be using the wrong HookType.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by UNSeen-Hacker; 02-18-2013 at 06:41 AM.

  2. #2
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,383
    Points
    7,606
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,383
    Points
    7,606
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    The codes don't work. Take them off. There are very few working codes for Conduit 2 and they don't last very long.

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anonymous
    Posts
    9
    Points
    20
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anonymous
    Posts
    9
    Points
    20
    Gamer IDs

    PSN ID: UNSeen-Hacker

    Contact info:

    Youtube Channel: www.YouTube.com/TheUNSeenHacker

    Default

    Ok thanks

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Diehard
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,342
    Points
    3,488
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1,342
    Points
    3,488

    Default

    Quote Originally Posted by UNSeen-Hacker View Post
    Well i am trying to load Conduit 2 With some codes and it gives me an black screen that says "exception (DSI) occurred! Stack Dump: Code Dump: ". if any one knows How to fix this please tell me ASAP.

    i put my HookType on: Ossleapthread i think that had to do something with it What HookType
    Do You Use i might be using the wrong HookType.
    I have the nonhost speed/moonjump/infammo/rapidfire/ codes also godmode but you dont need that .. They works I used them 4 months straight along time ago

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Points
    13
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Points
    13

    Default

    can you share the codes please?

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 10:41 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.