Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    50
    Points
    107
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    50
    Points
    107

    Default Remove a mod menu

    How do i remove a mod menu Black ops wii

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    Replace the common_level_temp_mp.ff with a clean version. Or play the disc version

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    50
    Points
    107
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    50
    Points
    107

    Default

    Quote Originally Posted by Coldfire202 View Post
    Replace the common_level_temp_mp.ff with a clean version. Or play the disc version
    ......is that it.....

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member Menu4All's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Drowning in a river
    Posts
    297
    Points
    780
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Drowning in a river
    Posts
    297
    Points
    780
    Gamer IDs

    PSN ID: BlueXRain

    Default

    Quote Originally Posted by jemster123 View Post
    ......is that it.....
    Or if the download came in a .rar type file, just extract it again and there you go. as long as it was clean to begin with and you added the menu yourself.

    0 Not allowed! Not allowed!
    http://i1303.photobucket.com/albums/ag157/Seal_Ricky/Gift_zps5379ffa1.gif
    Thank you for the sexy sig Ricky, I love it!
    MW2 = <3!(biggrin)
    "It started as a rave, and ended in a riot!"

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    50
    Points
    107
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    50
    Points
    107

    Default

    Quote Originally Posted by Menu4All View Post
    Or if the download came in a .rar type file, just extract it again and there you go. as long as it was clean to begin with and you added the menu yourself.
    If you know MrOwnership he updated his Black ops 1.25 Gb iso link but his wont take off his mod menu. lazy xD soo yah

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by jemster123; 03-12-2013 at 07:12 AM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 01:26 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.