Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    66
    Points
    155
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    66
    Points
    155

    Default unable to connect to server

    Hi, i was using codes like prestige.. but after hours, when i try to connecte i have: unuble to connect to server, can someone help me i have MW3 ntsc

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Wii Code Creator
    T.U.F.F. PUPPY
    T.B.W's Avatar

    Badge

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Barcelona Spain
    Posts
    4,210
    Points
    6,667
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Barcelona Spain
    Posts
    4,210
    Points
    6,667

    Default

    you probably got banned or the server is just down

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    66
    Points
    155
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    66
    Points
    155

    Default

    so what is the solution ? it's about 24 hours that it doesn't work!

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    242
    Points
    611
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    242
    Points
    611

    Default

    you need a mac spoofer or bypass and you have to keep it on everytime you get online try this its the one i use currently cause i have the same problem it will unban all your profiles

    Un-Ban all Profiles
    F6000001 8001807F
    7F83E378 38A00006
    D2000004 00000003
    3A6000xx 9A640005
    3A600000 38A00006
    60000000 00000000
    E0000000 80008000

    to change it switch between 01,02,03,04,09,10,20 so on and so forth xx= where to put the 2 values/numbers
    and thes 2 also

    universal mac spoofer
    F6000001 8001808F
    7F83E378 38A00006
    D2000004 00000002
    38A00000 98A40005
    38A00006 00000000
    E0000000 80008000

    mac bypass
    C201DC64 00000002
    38A00000 98A40005
    38A00006 00000000

    only use 1 at a time and keep it on at all times dont forget to use it or you will lose everything again

    THANK YOU AMISH MAFIA FOR ANSWERING THE REQUEST

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Darthbadguy; 04-17-2013 at 03:29 PM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:31 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.