Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Blink 182 Give Me Boners mynameisjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Massoftwoshits
    Posts
    1,377
    Points
    3,110
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Massoftwoshits
    Posts
    1,377
    Points
    3,110
    Gamer IDs

    Gamertag: JennaTollzZ PSN ID: HuuughGRection

    Default Ugh. Android Help Please.

    So, yesterday I got my phone and I updated it from ICS 4.0.3 to 4.0.4. Now, on 4.0.3 the screenshot worked perfectly. The volume down and power button. Once I updated it, it stopped working. I really want and miss my screenshotting. Has this happened to someone? Has anyone fixed it? Please help. I want to screenshot.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Insane.Dragon View Post
    I fucked a shark once.
    Quote Originally Posted by RED 58 View Post
    i like the sig but i hate russ...
    im seeing conflict here

  2. #2
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Same process, just replace volume button with the home button ;).

    0 Not allowed! Not allowed!








  3. #3
    Blink 182 Give Me Boners mynameisjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Massoftwoshits
    Posts
    1,377
    Points
    3,110
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Massoftwoshits
    Posts
    1,377
    Points
    3,110
    Gamer IDs

    Gamertag: JennaTollzZ PSN ID: HuuughGRection

    Default

    Actually, it's volume down, power, and home softkey, all simultaneously. Just found that out.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Insane.Dragon View Post
    I fucked a shark once.
    Quote Originally Posted by RED 58 View Post
    i like the sig but i hate russ...
    im seeing conflict here

  4. #4
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Interesting, which Android device? As far as I'm aware you only need to use the volume button or the home button, not both. But as long as it works .

    0 Not allowed! Not allowed!








Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:13 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.