Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    PSN FLASHBACK711
    WIIU ID xNIGHTMAREx
    xNIGHTMAREx's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,256
    Points
    2,467
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,256
    Points
    2,467
    Gamer IDs

    PSN ID: flashback711 Wii Code: xNIGHTMAREx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/KSclanRecruitment

    Default very annoying problem with internet

    ok 1st of i wasnt sure where to put this anyways whenever i use my wireless devices ps3/wiiU/pc ect ect

    they disconnect from internet yet my router is still showing internet is fine but whenever the telephone is in use they disconnect from the internet plus they all seem to be disconnecting without the telephone being in use aswell like every minute or so i am clueless 2 why they are doing it i am using netgear dgnd3300v2 its 2 years old but am not sure if it is the routers fault or something else a little help ?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Wii Hacker
    Psycho Finder
    Alişan's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dreamland
    Posts
    310
    Points
    -263
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dreamland
    Posts
    310
    Points
    -263
    Gamer IDs

    PSN ID: CODPRO126

    Contact info:

    Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/AlisanGamingNetwork

    Default

    we got 2 computers in my home and a wii and ps3 and smart phones and i got the same problem
    Quote Originally Posted by xNIGHTMAREx View Post
    ok 1st of i wasnt sure where to put this anyways whenever i use my wireless devices ps3/wiiU/pc ect ect

    they disconnect from internet yet my router is still showing internet is fine but whenever the telephone is in use they disconnect from the internet plus they all seem to be disconnecting without the telephone being in use aswell like every minute or so i am clueless 2 why they are doing it i am using netgear dgnd3300v2 its 2 years old but am not sure if it is the routers fault or something else a little help ?

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Banned Shadow@BWH's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    827
    Points
    912
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    827
    Points
    912
    Gamer IDs

    PSN ID: Shadow_PSNPlaza Wii Code: EmoBoy

    Default

    The internet connection might be to weak to handle, I used to have the same problem. Actually I just did, I was useing my IPhone my Wii, and my computer. I stopped my IPhone and my Wii and everything was okay again. Try shutting some of it off and see what it does.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    i O S Editor
    HerpeGanaSyphilli
    -Control's Avatar

    Badge

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Getting a BlowJob From SIRI
    Posts
    651
    Points
    1,464
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Getting a BlowJob From SIRI
    Posts
    651
    Points
    1,464
    Gamer IDs

    PSN ID: CONTROLABLEx

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    The internet connection might be to weak to handle, I used to have the same problem. Actually I just did, I was useing my IPhone my Wii, and my computer. I stopped my IPhone and my Wii and everything was okay again. Try shutting some of it off and see what it does.
    ^^^^THIS^^^^
    Some provider only allow a certain number of MB or Gb through a house hold. On the same topic but helpful info:
    If you are paying for let's say 5GB of rounded service from your provider, and the provider see's that you are not using all of it in a month time , they will adjust it down and route it to house holds around you to save themselves money. It may be your router is taking a shit but I would disconntect everything, TV , cable everything for about 15 min. and then connect it all back, an see if that helps. If not contact the provider and ask them to push the correct bandwith to you and if that doesnt work , replace the router.

    0 Not allowed! Not allowed!


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:08 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.