Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Points
    5
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Points
    5

    Question [Q] Which black ops iso region should I use for mod menus?

    Hello codeleakers.

    I am new here so I would just like to ask a question if thats alright.

    Ok so I have a black ops iso that is NTSC and I would like to put a mod menu on it. I already know how.

    My region is PAL so my question is would mod menus work online with the NTSC version or would I have to get a PAL version instead?

    Also, would a zombie mod menu work too?


    Thanks if you have any suggestions, greatly appreciated!

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Wii Code Creator
    T.U.F.F. PUPPY
    T.B.W's Avatar

    Badge

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Barcelona Spain
    Posts
    4,212
    Points
    6,669
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Barcelona Spain
    Posts
    4,212
    Points
    6,669

    Default

    Yea they will work for pal too

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Points
    5
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Points
    5

    Default

    Quote Originally Posted by TBW View Post
    Yea they will work for pal too
    Thank you for your reply.

    I will try the NTSC version first and if that doesn't work, I will try PAL.

    Thanks for your help.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:49 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.