Results 1 to 7 of 7

Thread: Mod Menu Edit

  1. #1
    Rising Coder and Modder
    Rising Graphic Artist
    Griffy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ▓░░░░ 1% Attempting to give a fuck...
    Posts
    666
    Points
    906
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ▓░░░░ 1% Attempting to give a fuck...
    Posts
    666
    Points
    906

    Default Mod Menu Edit

    Can you put a nity menu in a king of hax mod menu if so how? I think ive seen other people have it.

    0 Not allowed! Not allowed!



    ^Thanks to Tenza for the Sig^

  2. #2
    Wii Hacker
    Psycho Finder
    Alişan's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dreamland
    Posts
    310
    Points
    -263
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dreamland
    Posts
    310
    Points
    -263
    Gamer IDs

    PSN ID: CODPRO126

    Contact info:

    Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/AlisanGamingNetwork

    Default

    yes i can do that for you its easy just replace it with a gametype heres my thread i got rewinds and nitys in one http://www.codeleakers.com/showthrea...mod-menu-ever-!

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member Black ops 2's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    331
    Points
    582

    Default

    Quote Originally Posted by Griffy View Post
    Can you put a nity menu in a king of hax mod menu if so how? I think ive seen other people have it.
    Yes you can. I had one like that but i lost. If i had it i would give it to you.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Rising Coder and Modder
    Rising Graphic Artist
    Griffy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ▓░░░░ 1% Attempting to give a fuck...
    Posts
    666
    Points
    906
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ▓░░░░ 1% Attempting to give a fuck...
    Posts
    666
    Points
    906

    Default

    Quote Originally Posted by Alişan View Post
    yes i can do that for you its easy just replace it with a gametype heres my thread i got rewinds and nitys in one http://www.codeleakers.com/showthrea...mod-menu-ever-!
    Thats all? I expected more.

    0 Not allowed! Not allowed!



    ^Thanks to Tenza for the Sig^

  5. #5
    Wii Hacker
    Psycho Finder
    Alişan's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dreamland
    Posts
    310
    Points
    -263
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dreamland
    Posts
    310
    Points
    -263
    Gamer IDs

    PSN ID: CODPRO126

    Contact info:

    Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/AlisanGamingNetwork

    Default

    what more ??

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Rising Coder and Modder
    Rising Graphic Artist
    Griffy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ▓░░░░ 1% Attempting to give a fuck...
    Posts
    666
    Points
    906
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ▓░░░░ 1% Attempting to give a fuck...
    Posts
    666
    Points
    906

    Default

    I dont know its just i thought i had to change more stuff in the mod menu.

    0 Not allowed! Not allowed!



    ^Thanks to Tenza for the Sig^

  7. #7
    Member
    iOS & Wii Modder
    yMAKEMEFAMOUSz's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Leedle Leedle Leedle Lee!
    Posts
    619
    Points
    565
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2013
    Location
    Leedle Leedle Leedle Lee!
    Posts
    619
    Points
    565
    Gamer IDs

    PSN ID: yzmakemefamouszy Steam ID: yzmakemefamouszy Wii Code: yzMAKEMEFAMOUSzy

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.YouTube.com/users/yzMAKEMEFAMOUSzy Kik Username: yzmakemefamouszy

    Default

    nope. pretty straight forward.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Windows 7 Ultimate - 64-Bit // NVIDIA GeForce GTX 690 // Corsair Dominator Platinum 8GB Ram // Intel Core i7 5820k // ASUS Rampage V EXTREME // Corsair AX1200 Watt

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:44 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.