Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Penish Box's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,541
    Points
    2,649
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,541
    Points
    2,649

    Default New motherboard not working

    So i just got a new motherboard a week or so ago (Z77X-UD3H)

    I installed all of the drivers and everything worked just fine.

    Today i turned it on and my mouse didnt work, so i tried 5 others even a p2p one and nothing. I tried reinstalling drivers too but nothing changed

    The mouse lights up but the cursor doesnt move

    Any ideas?

    Sent from my Galaxy S4

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Jungler Strike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,318
    Points
    9,417
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,318
    Points
    9,417
    Gamer IDs

    PSN ID: xSTR11K3Rx Steam ID: xSTRiiK3Rx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xSTRiiK3Rx/

    Default

    try using different usb slots for the mice. back and front, Sounds like you havent got the usb drivers and you are using one of the usb that isnt directly connected to the chipset (or whatever)

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^Ty goober^
    Quote Originally Posted by xX_BiGFooTT_Xx View Post
    compensate my cock faggot

  3. #3

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    Did you reinstall Windows before popping the motherboard in?

    I've got the same one, by the way, and Strike's right, you have to install the drivers specifically for the USB ports, because there's a different chipset for the majority of them. Only two operate on a chipset with drivers that comes with the mobo or whatever. Not sure why it'd suddenly stop working if it was fine before though.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ToxicJew.; 08-11-2013 at 07:53 AM.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  4. #4
    Penish Box's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,541
    Points
    2,649
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,541
    Points
    2,649

    Default

    I installed windows after putting it in

    I tried that strike and none of them wor

    Edit

    I uninstalled all drivers rebooted then reinstalled and now its working idk why it didnt work the first time i reinstalled but what ever

    Sent from my Galaxy S4

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Box; 08-11-2013 at 11:51 AM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:11 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.