Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Nooblet M&M112233's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25

    Question [HELP] Please gecko os not saving!

    Okay this is my problyem. I just got a new SD card and I copied all the files that I had on my old SD card to the new one so I know they work. I loaded up Gecko Os the same way ndim used to but when I try to save it on ossleepthread down at the bottom it says no SD card found. It ishone the type of SD card that I was using. My brothers SD card works but it was made for a cell Phone. Mine was made for a camera. Oh and the type of Gecko Os I am using is Gecko Os 1.9.3.1. What can I do to fix it. THANKS!!!

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Quote Originally Posted by M&M112233 View Post
    Okay this is my problyem. I just got a new SD card and I copied all the files that I had on my old SD card to the new one so I know they work. I loaded up Gecko Os the same way ndim used to but when I try to save it on ossleepthread down at the bottom it says no SD card found. It ishone the type of SD card that I was using. My brothers SD card works but it was made for a cell Phone. Mine was made for a camera. Oh and the type of Gecko Os I am using is Gecko Os 1.9.3.1. What can I do to fix it. THANKS!!!
    Two methods I can say:
    -Load up gecko os with sd in, then take it out and re-put it back in to see if that might help.

    -Make sure the sd card isn't in the locked position.

    1 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  3. #3
    ~ Hyrule's Savior ~
    link's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,825
    Points
    2,802
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,825
    Points
    2,802

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.YouTube.Com/ReTrOSlink

    Default

    It's probably the SD card then. Also, make sure everything is in the proper folders. If this doesn't work, format your SD to FAT32 and redo everything.

    1 Not allowed! Not allowed!
    #gamedevelopment


  4. #4
    Nooblet M&M112233's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25

    Default

    Quote Originally Posted by PvtRyan View Post
    Two methods I can say:
    -Load up gecko os with sd in, then take it out and re-put it back in to see if that might help.

    -Make sure the sd card isn't in the locked position.
    PvtRyan thanks for responding but I have all ready tried both of those.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet M&M112233's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25

    Default

    Quote Originally Posted by Slink View Post
    It's probably the SD card then. Also, make sure everything is in the proper folders. If this doesn't work, format your SD to FAT32 and redo everything.
    1) Slink its not the SD card cause I had one just like it and it worked.

    2) Everything with the files on the SD card is right.

    3) I do not need to format my SD card because the files are Okay.

    4) I think it has something to do with the Homebrew Channel. I don't know for shore though. We have 2 Wii at my house. I can take the SD card and put it in one Wii and it will work than to the other and it wont work. Its were it says config saved or something like that.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by M&M112233; 08-23-2013 at 09:38 PM.

  6. #6
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Quote Originally Posted by M&M112233 View Post
    1) Slink its not the SD card cause I had one just like it and it worked.

    2) Everything with the files on the SD card is right.

    3) How do you format an SD card.
    Have it in your computer.
    Right click on the drive that your SD card is in(usually e or f)
    Then click format.
    Select FAT32 type.
    Check the Quick format box.
    Then click start.
    And when it's done, it's formatted and put your files back on.


    <PvtRyan used Tapatalk to make this Post>

    1 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  7. #7
    Banned

    Badge

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Barcelona Spain
    Posts
    4,204
    Points
    6,659
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Barcelona Spain
    Posts
    4,204
    Points
    6,659

    Default

    Is it the same sd card? and is it formatted right?

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Nooblet M&M112233's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25

    Default

    Quote Originally Posted by PvtRyan View Post
    Have it in your computer.
    Right click on the drive that your SD card is in(usually e or f)
    Then click format.
    Select FAT32 type.
    Check the Quick format box.
    Then click start.
    And when it's done, it's formatted and put your files back on.


    <PvtRyan used Tapatalk to make this Post>
    PvtRyan I did what you said and it did not work. We have 2 Wiis at my house. I can put it the SD card in one wii and it will work than take it to the other wii and it wont so I think it has something to do with the
    HomeBrew Chanel. got any other ideas that might work.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet M&M112233's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Kanas
    Posts
    22
    Points
    25

    Default

    Quote Originally Posted by T.B.W View Post
    Is it the same sd card? and is it formatted right?
    T.B.W its the same type of SD card but different GB and new from the store.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,586
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Quote Originally Posted by M&M112233 View Post
    T.B.W its the same type of SD card but different GB and new from the store.
    Wow bro, I know why. If you letterbombed you wii I believe, you then have the mac addresses on the folders different for each of the wii's, I take your sd card out and get letterbomb ready again. When you re-do letterbomb, put the mac address of the wii that you want to use in there, and when you download the file, extract it to the sd card and overwrite the files that were originally on your sd card. Now try that and tell me how it goes.

    1 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:49 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.