Results 1 to 4 of 4

Thread: Laptop Issue

  1. #1
    Frozenbit.io Vintage's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291

    Default Laptop Issue

    So my computer isn't connecting to the Internet. Its connected to the wifi but won't connect to the Internet browser server(all browsers). The problem happened when I installed web root. I try to uninstall it but it will only go half way and won't go any further. I also try to delete the program file but says I need administrator access, when I'm the only user.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Have you tried setting it to Wumbo?

    In all seriousness just get whoever the owner is to do it. Or you can do a system restore.

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Active Member ParadoxContra's Avatar

    Badge

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Texas Bitch!!!
    Posts
    826
    Points
    1,347
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Texas Bitch!!!
    Posts
    826
    Points
    1,347
    Gamer IDs

    PSN ID: NovaGfx

    Default

    Restore system like Abg said or just get a web browser from usb.


    Sent from my iPhone using Tapatalk...

    0 Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by T.B.W View Post
    good job nigga

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Trinidad&Tobago
    Posts
    325
    Points
    695
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Trinidad&Tobago
    Posts
    325
    Points
    695

    Default

    Safe mode with networking .try to resolve ur problem from there.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:05 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.