Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xRandyGxHaxS Kik Username: xRandyGx

    Default Help mod menu ;)

    im tryin to load a black ops wii mod menu and when i load it via neogamma, it says " IOS 57 needed ". and then it says " connection lost" and i have tried using custom installer 3.1 and i install ios 250, base 57 but black ops still freezes! help? and im new to modding so i am a noob :p

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Go to wii guides and the 2-3 page should have a soft modding post by me, that should fix everything up just do what it says and neogamma should work


    <PvtRyan used Tapatalk to make this Post>

    -1 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  3. #3
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    The thread he is talking about is here

    2 Not allowed! Not allowed!


  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Trinidad&Tobago
    Posts
    325
    Points
    695
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Trinidad&Tobago
    Posts
    325
    Points
    695

    Default

    havent used neogamma since my wii stops reading disc, so its strickly usbloader. even tho ur a noob ur in good hands here on CL, get that shit to work yo.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xRandyGxHaxS Kik Username: xRandyGx

    Default

    Thank you guys ill check it out and if it doesnt work ill try usb loader or CFG

    It still freezes with neogamma. imma try with cfg. any TUT?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Goober.; 09-30-2013 at 04:36 PM. Reason: merged

  6. #6
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Quote Originally Posted by Coldfire202 View Post
    The thread he is talking about is here
    Thank you, Tapatalk doesn't really go good with links.

    Quote Originally Posted by xRandyGx View Post
    It still freezes with neogamma. imma try with cfg. any TUT?
    Refer to what coldfire said it will work fully soft modded and can run USB Loader GX, Just look how usb loader gx looks to your flash drive(Where files are) and do the same for CFG.

    0 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xRandyGxHaxS Kik Username: xRandyGx

    Default

    Okie PvtRyan Thanks ill see what happens and is it okie if i message you? or kik message you?

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xRandyGxHaxS Kik Username: xRandyGx

    Default

    Just re did everything. Added Ios 250 with base ios 57 and still freezes my wii! can it be the mod menu freezin my wii?

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Quote Originally Posted by xRandyGx View Post
    Just re did everything. Added Ios 250 with base ios 57 and still freezes my wii! can it be the mod menu freezin my wii?
    The menu will never freeze your wii, it'll just give you an error when you start a game, it's probably your .iso then


    <PvtRyan used Tapatalk to make this Post>

    0 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  10. #10
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    12
    Points
    14

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xRandyGxHaxS Kik Username: xRandyGx

    Default

    Yeah it can be but im pretty sure its not the .iso , has to be something with ios 250 base 57

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:19 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.