Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
    Gamer IDs

    Gamertag: L3m0nvv36g3

    Question Can anyone host a MW3 and/or MW2 xp lobby?

    I got a new account that I'm full prestige on BO and BO2 but now Treyarch games. I'm wondering if anyone could host a lobby or two for either of those? That would be great, thanks.

    This is for xbox btw

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Slowduck; 10-24-2013 at 06:54 AM. Reason: Double post
    F41$3}{00D represent.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
    Gamer IDs

    Gamertag: L3m0nvv36g3

    Default

    Well you never know with all them dumb fucks out there these days, I just didn't want any posts asking for what fucking platform it's on since I didn't say it in the main post.

    0 Not allowed! Not allowed!
    F41$3}{00D represent.

  3. #3
    ~ Hyrule's Savior ~
    link's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,825
    Points
    2,802
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,825
    Points
    2,802

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.YouTube.Com/ReTrOSlink

    Default

    Quote Originally Posted by A$}{!NKU$}{3R View Post
    Well you never know with all them dumb fucks out there these days, I just didn't want any posts asking for what fucking platform it's on since I didn't say it in the main post.
    There's an edit button. Use it next time instead of double posting.

    0 Not allowed! Not allowed!
    #gamedevelopment


  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
    Gamer IDs

    Gamertag: L3m0nvv36g3

    Default

    Thats fair, I haven't posted for over a year on here so it's been a while, thanks.

    0 Not allowed! Not allowed!
    F41$3}{00D represent.

  5. #5
    Elite Slowduck's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472

    Default

    Quote Originally Posted by link View Post
    There's an edit button. Use it next time instead of double posting.
    Quote Originally Posted by $You So Done$ View Post
    wee see that it is for xbox you posted it in the xbox section and dont double post & i think that some people here got JTAG but im not sure
    Yay backseat mods.


    But there are a few people here with jtags/RGH. Cornerpath did have one I know, not sure if he still does. But Silas has an RGH I know, but he has not been active recently.

    -1 Not allowed! Not allowed!


  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
    Gamer IDs

    Gamertag: L3m0nvv36g3

    Default

    Alright, hopefully a helpful someone with a Jtag or RGH sees this and posts. Otherwise this isn't a huge deal to me, because it would be nice getting my prestige back on this account since thats a lot of time wasted without getting it back. Otherwise I'm not really going to go begging anyone for it. Thanks man.

    0 Not allowed! Not allowed!
    F41$3}{00D represent.

  7. #7
    Suicidal Thoughts
    Atmosphere's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    South Carolina
    Posts
    3,664
    Points
    2,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    South Carolina
    Posts
    3,664
    Points
    2,313
    Gamer IDs

    Gamertag: xINSTANT CRUSHx Steam ID: xatmospherex

    Default

    Some friends of mine have Jtags.
    I could ask them.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Waconia Minnesota
    Posts
    128
    Points
    344
    Gamer IDs

    Gamertag: L3m0nvv36g3

    Default

    Alright man that would be great! Send them my way so they can check out this post.
    Quote Originally Posted by atmosphere View Post
    Some friends of mine have Jtags.
    I could ask them.

    0 Not allowed! Not allowed!
    F41$3}{00D represent.

  9. #9
    Member Silas's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    59
    Points
    94
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    59
    Points
    94

    Default

    Post your gamertag and I'll invite you to one soon if I see you online and I'm hosting.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Banned crimelab357's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Trinidad&Tobago W.I
    Posts
    91
    Points
    184
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Trinidad&Tobago W.I
    Posts
    91
    Points
    184
    Gamer IDs

    Gamertag: 357gr8st8 PSN ID: 357gr8st8 Steam ID: 357gr8st8 Wii Code: 357gr8st8

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/ Kik Username: 357gr8st8 gtalk account: 357gr8st8

    Default

    why cant these assholes just help the dude? ...he needs a mod menu for xbox, jus give details of software and download link to a mod menu ff file or some bullshit. u guys r fucked. i think if u cant help jus stay quiet.
    dude, search u tube see if theres a way to edit the iso with a mod menu (like with the Wii) instead of asking these dumbfucks for help.
    hope this was helpful

    -2 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:45 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.