Results 1 to 6 of 6

Thread: Widescreen

  1. #1

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default Widescreen

    You have a widescreen monitor, with more pixels horizontally, so why in god's name do you have your taskbar taking away from your precious vertical space. You have, typically, 840 more pixels per line horizontally. Take advantage of that shit.

    Move the damn thing to the side and learn how to be productive.


    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  2. #2
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,013
    Points
    8,634
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,013
    Points
    8,634
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    But I've got four monitors of space though.

    1 Not allowed! Not allowed!

    Quote Originally Posted by OSaMaBiNLoGiN View Post
    HOLY SHIT KILL YOURSELF
    Quote Originally Posted by Fuck Sky View Post
    Are you fucking retarded

  3. #3

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    I work on three monitors and a TV at my school workstation, still use taskbar on the side. Guess I'm just used to it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  4. #4
    Penish
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,540
    Points
    2,647
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,540
    Points
    2,647

    Default

    My taskbar autohides...

    Sent from my Galaxy S4

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    Gross. I've tried using autohide before, but never liked it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  6. #6
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    I'm so used to my task bar on the bottom. It's weird it being anywhere else. I guess when I build a computer and get monitors and such, I'll move it to the side. Not sure though. Hmm.

    0 Not allowed! Not allowed!


Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:06 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.