Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii Code Help

  1. #1
    Banned

    Badge

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
    Gamer IDs

    Gamertag: CandyCrusher PSN ID: CandyCrusher

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/

    Default Wii Code Help

    Quick question, how would I set a breakpoint on a pointer that writes to another address line? Would I have to xor them together?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by zTwist-MoDz; 11-03-2013 at 03:23 PM.

  2. #2
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Well, you would need a usb gecko first to do a breakpoint at all.

    0 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  3. #3
    Banned

    Badge

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
    Gamer IDs

    Gamertag: CandyCrusher PSN ID: CandyCrusher

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/

    Default

    I can already do breakpoints. It's a secret. Shhhhhhhhhh.
    I've been able to ever sence I've been posting these codes I've been making lol. ;)

    I've only done it once though and I'm not sure if I did it right. There's a way you can do it with dolphin but I use gecko.net now.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by zTwist-MoDz; 11-03-2013 at 03:33 PM.

  4. #4
    Nintendo Section Moderator PvtRyan's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Coding Wii
    Posts
    3,837
    Points
    1,581
    Gamer IDs

    PSN ID: gamer_pvtryan Steam ID: pvtryan_cl Wii Code: PvtRyan

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xPvtRyanx

    Default

    Quote Originally Posted by B.M.O View Post
    I can already do breakpoints. It's a secret. Shhhhhhhhhh.
    I've been able to ever sence I've been posting these codes I've been making lol. ;)

    I've only done it once though and I'm not sure if I did it right. There's a way you can do it with dolphin but I use gecko.net now.
    Well with Gecko dNet, you need a gecko though because you can't break down ram with a ram dump.


    0 Not allowed! Not allowed!


    PS4 Profile:

  5. #5
    Banned

    Badge

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
    Gamer IDs

    Gamertag: CandyCrusher PSN ID: CandyCrusher

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/

    Default

    Yeah I know. You can in dolphin because your using the actual ISO itself

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:23 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.