Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default [SC7E52/SM8E52] Questions regarding porting

    I'm looking to port JellyInjector's unfinshed mod menu for MW3 to Black Ops, anybody have any tips or pointers for me?

    0 Not allowed! Not allowed!
    If you want a MegaMan 2 Boss Intro for everything Here ya go just click on the red megaman on the button right of your screen and it'll turn blue now load something

  2. #2
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    There's really nothing to tell. All you pretty much do is copy and paste the code and edit it to black ops functions and so on.
    So. There's not much to tell.

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Banned

    Badge

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Being Grumpy
    Posts
    1,301
    Points
    285
    Gamer IDs

    Gamertag: CandyCrusher PSN ID: CandyCrusher

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/

    Default

    Make sure you check the dvars, etc. Because some dvars that are in mw3 arent in Black ops.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member B0B's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Nobody needs to know.
    Posts
    407
    Points
    799

    Default

    Quote Originally Posted by ColdfireTube View Post
    There's really nothing to tell. All you pretty much do is copy and paste the code and edit it to black ops functions and so on.
    So. There's not much to tell.
    Quote Originally Posted by B.M.O View Post
    Make sure you check the dvars, etc. Because some dvars that are in mw3 arent in Black ops.
    Alright, I'll probably start working on porting it and a few other MW3 Menus tommorrow, I'll post my progress.

    EDIT: I'll need somebody to "beta" test eventually, if anybody wants to volunteer just ask.

    1 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by B0B; 11-13-2013 at 02:34 PM.

  5. #5
    Member Dr.GiggleZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    The Golden State
    Posts
    132
    Points
    306
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    The Golden State
    Posts
    132
    Points
    306
    Gamer IDs

    PSN ID: Mr_GiggleZ55 Wii Code: Dr.GiggleZ

    Default

    Quote Originally Posted by B0B View Post
    Alright, I'll probably start working on porting it and a few other MW3 Menus tommorrow, I'll post my progress.

    EDIT: I'll need somebody to "beta" test eventually, if anybody wants to volunteer just ask.
    ill beta test lol sonce I was going try to do the same thing lol xD

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 07:54 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.